FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

SCARĂ DIGITALĂ DE PRECIZIE DE TRANSPORT MAIL 50KG 2G

138,14 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

SCARĂ DIGITALĂ DE PRECIZIE DE TRANSPORT MAIL 50KG 2G
Scară poștală profesională cu o platformă largă pentru cântărirea ușoară a diferitelor dimensiuni de colete și trimiteri poștale. Citirea soldului este afișată pe un ecran LCD ușor de citit, iluminat din spate. Display-ul are un cablu lung, extensibil, care poate fi montat cu usurinta pe perete. Perfect pentru acasă, birou sau afaceri profesionale. Adaptor ac inclus, a se vedea video sub imagini suplimentare pentru caracteristici complete.

Cel mai bun mod de a economisi bani pe transport maritim este de a cântări produsele bine pentru a obține cea mai bună afacere. Nu mai trebuie să mergeți la oficiul poștal sau să plătiți pentru pungile preplătite. Plătiți poșta potrivită și economisiți bani.

Așezați ecranul de citire oriunde la o distanță de 1,5 m de scara în sine. Setați ecranul la 90 de grade pentru unghiul de vizualizare perfect. Puteți apăsa butonul HOLD pentru a bloca citirea pe ecran și a o salva cu ușurință.

Masoara ceea ce iti doresti, de la 0 kg la 50 kg, mentinand o acuratete de 2 g pe toata gama. Vrei să măsori ouăle. Sortate. Colet. Sortate. Copil. Sortate. Dacă îl puteți potrivi pe el, îl puteți cântări bine.
Lipsa de putere este enervantă. Din fericire, bateriile durează mult. De asemenea, puteți cumpăra o sursă de alimentare și o puteți conecta la rețea. Cerul este limita. După 60 de secunde de neutilizare, se va opri pentru a economisi energie.

Nu vă faceți griji cu privire la cântărirea lucrurilor umede sau murdare. Suprafața poate fi ușor ștersă. De asemenea, este rezistent la impact și nu alunecă datorită plăcuțelor de picior antiderapante.

CARACTERISTICI UTILE – Scara digitală este echipată cu o serie de caracteristici pentru a facilita transportul și expedierea. Funcția de cântărire tare: vă permite să cântăriți o cutie goală sau un recipient pentru a determina greutatea netă. Butonul Țineți apăsat: Afișează și blochează greutatea stabilizată.
CÂNTĂRIRE AVANSATĂ – Senzorii de precizie oferă cele mai precise citiri ale greutății, în timp ce opțiunea de calibrare automată asigură faptul că citirile greutății pachetului rămân precise și consecvente.
MODURI MULTIPLE – Utile pentru o varietate de scopuri de cântărire, scara poștală electronică afișează citiri în g, kg, lb și lb:oz. Greutatea are o capacitate mare de până la 110lbs/50kg și o capacitate minimă de 0,1 oz/2g. USPS oferă citiri imediate, exacte, care sunt sigur de a se potrivi cu oficiul poștal.

Caracteristici:

Scară poștală precisă de 50Kg/2g

360 °Lectură disponibilă

Unghi reglabil de 90°

Montare pe perete sau pe birou

4 unități de măsură

Calitate industrială robustă

Ecran LCD mare cu iluminare albastră de fundal

Consum redus al bateriei

Funcția de stocare a datelor

Oprire automată 60 secunde

Suprasarcină și memento baterie scăzută

Pad pentru picioare antiderapante

Rezistent la impact

Impermeabil și rezistent la ulei

Certificat CE

SPECIFICAŢIE

Material: plastic ABS;

Greutate: 2 kg

Lungime cablu: 60cm - 150cm

Dimensiuni platforma: 25cm x 25cm x 5cm

Dimensiuni display: 12 cm x 11,5 cm x 2 cm

Culoare: negru

CONȚINUTUL PACHETULUI

1x Scară poștală digitală

1x Manual de utilizare

Baterie 2x AAA



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.