FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
13 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Scaun de birou alb negru mixt scaun de birou de calculator m

149,32 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Material de înaltă calitate: Fabricat din piele PU de înaltă calitate, ușor de curățat și întreținut, durabil. Bază din oțel greu pentru sarcină mai mare, lifter pneumatic certificat SGS, reglabil pe înălțime totală (aprox.): 74-85 cm.
Rotație de 360 de grade: 5 rotile pivotante stabile la 360 de grade pentru o mișcare lină și ușoară în mediul de birou sau de studiu, prevenind zgârieturile podelei; Scaune pivotante pentru acces facil și multitasking
? [Scaun pivotant ergonomic]: design curbat al scaunului de birou cu contur, se adaptează liniilor caroseriei, pernei și spătarului umplute cu burete foarte elastic, făcându-vă să lucrați mai confortabil și presiunea de eliberare sedentară.
Instalare ușoară: Scaunul pivotant Pu Premium are o cutie stabilă, individuală, cu instrucțiuni de asamblare și accesorii de montare. Această instalare durează doar 10 minute și este ușor de instalat.
Aplicație largă: Scaunul pivotant minimalist modern poate fi utilizat cu orice mediu interior. Poate fi folosit ca un scaun de calculator, scaun de personal, scaun de tineret, scaun de machiaj. În același timp, este, de asemenea, un bun Ziua Recunostintei, cadou de Crăciun.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.