FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Scaun de gaming cu masaj Likeregal 920 cu suport pentru picioare verde

353,04 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
367 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Tehnologie inovatoare
Fuziunea perfectă dintre un scaun de jucărie și un scaun de masaj. Acesta poate fi comparat cu scaune profesionale de masaj, vă permite să vă bucurați de terapia de masaj atât la locul de muncă, cât și la locul de muncă. Calmează corpul și fii sănătos în fiecare zi. Suportul lombar vibrator ajută la acest lucru, care poate fi operat cu un cablu USB conectat la un computer sau chiar la o bancă de alimentare.

Caracteristici
Acest scaun profesional pentru jocuri dispune de un suport pentru picioare extensibil de sub scaun pentru confort complet atunci când vă aplecați pe spate. Design ergonomic, caracteristicile produsului rotație la 360 de grade, înălțime reglabilă, tetieră reglabilă, reglarea unghiului de înclinare pot fi pliate înapoi de la 90 de grade la 150 de grade și pot fi blocate pentru a fi utilizate ca pat pentru un pui de somn scurt. Acest scaun rabatabil oferă cea mai confortabilă experiență, indiferent dacă este utilizat la birou sau în timpul jocului, și dublează eficiența.

Material
Husă din piele PU de înaltă calitate, spumă de latex confortabilă și respirabilă încorporată. Spuma rece mai groasă, de înaltă densitate, oferă o experiență de amortizare mai confortabilă, iar spătarul lat oferă un suport mai bun. 

Securitate
Partea inferioară este realizată dintr-un cadru forjat din oțel de înaltă calitate, care are o capacitate de transport superioară. Suportă cu ușurință adulții cu greutatea de 115 kg. Două bare de control asigură o funcție sigură și stabilă de ridicare a scaunului și funcția de reglare a unghiului de reglare a spătarului. Cadrul de sprijin îngroșat asigură stabilitatea scaunului. În plus, cadrul din oțel îngroșat asigură fiabilitatea scaunului, iar bureții de pernă de înaltă densitate asigură un tratament fără deformare pe termen lung.

Parametrii scaunului:

Înălțime: ~125-133cm
Latime: 57cm
Adâncime: 50cm
Greutate:16kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.