FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Set de cabluri Amoner 6-Pack

25,95 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 51,91 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPhone - iPad
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm8344
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Cablu de date și încărcare Amoner pentru iPhone - Set 6 (0,5m,1m,1m,1m,1m,1,1,8m,2,8m) - Încărcare rapidă și transfer de date

Specificaţie:
Descoperă capacitățile eficiente de încărcare și transfer de date fără întreruperi ale cablului de date și încărcare Amoner, conceput special pentru multe modele de iPhone. Acest set de 6 piese oferă echilibrul perfect între versatilitate și durabilitate, asigurându-vă că dispozitivele dvs. sunt întotdeauna încărcate și conectate, oriunde s-ar afla.

Caracteristici cheie:

Compatibilitate perfectă: cablurile Amoner sunt concepute pentru o gamă largă de iPhone-uri, inclusiv seria iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 Pro/Max, iPhone XS/XS Max/XR și modele mai vechi de până la iPhone 5S/SE. De asemenea, este compatibil cu iPad Pro, iPad Air, iPad Mini și iPod Touch.

Siguranță certificată: cablurile noastre sunt supuse unor teste riguroase pentru a preveni supraîncărcarea și pentru a asigura încărcarea neîntreruptă. Cablul fulger este proiectat pentru a evita supraîncărcarea și mesajele eronate.

Lungimi diferite: cu lungimi de cablu de la 0,5 metri la 2,8 metri, veți găsi întotdeauna unul care să se potrivească nevoilor dvs. Bucurați-vă de confortul diferitelor lungimi, fie pentru acasă, birou sau călătorii.

Armătură din fibră de nailon de înaltă calitate și durabilitate excelentă: Fibrele puternice, cele mai flexibile, puternice și durabile materiale, asigură o creștere cu 200% a rezistenței la tracțiune. Absorbantul special de sarcină poate rezista la mai mult de 5000 de coturi. Carcasa premium din aluminiu crește și mai mult durabilitatea cablului.

Material nailon de înaltă calitate:
Cea mai puternică fibră militară, cel mai flexibil, puternic și durabil material care oferă o rezistență la tracțiune cu 200% mai mare. Absorbantul special de sarcină poate rezista la mai mult de 5000 de coturi. Carcasa din aluminiu de înaltă calitate face cablul și mai durabil.

Mai multe lungimi:
Încărcați dispozitivele la birou, pe canapea sau în pat, fără ca lungimea cablului să le limiteze mișcarea.

Dispozitive compatibile:
iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 11 / iPhone 11 Pro Max / iPhone X / iPhone XS Max / iPhone XS / iPhone XR / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iPhone SE

Transfer rapid de date:
Pe lângă încărcarea rapidă, cablurile noastre fulger acceptă și sincronizarea datelor cu rate de transfer de date de până la 480 Mbps.
Dispozitivele cu conectori fulger, cum ar fi iPhone-urile și iPad-urile, pot fi conectate la computer prin portul USB-A și vă permit să transferați fișiere la viteze mari în timp ce încărcați dispozitivul continuu și fără probleme.

Conținutul pachetului:

1 x cablu fulger lung de 0,5 m
3 x cabluri fulger lungi de 1 m
1 x cablu fulger lung de 1,8 m
1 x cablu fulger lung de 2,8 m



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.