FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Set de reumplere a cernelii de rezervă

24,92 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
la întrebare
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
Peste o lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Spartinte – un set de reumplere cu cerneală de înaltă calitate pentru toate imprimantele cu cerneală. Set de reumplere Spartinte: O economie enormă de costuri!

Imprimantele devin din ce în ce mai ieftine, dar cerneala devine din ce în ce mai scumpă! De ce? Desigur, producătorii acestor dispozitive doresc să cumpărăm cartușele originale. Dar acestea nu merită, pentru că conțin foarte puțină cerneală!

Din fericire, există o soluție inteligentă la această problemă! Cu setul unic de reumplere Sparink, puteți obține rezultate de imprimare în același mod ca și în calitatea originală. Vrei să economisești bani? Apoi, pur și simplu reumple cartușele tine - fără a petrece o mulțime de timp! Cerneala de înaltă calitate vă aduce o economie enormă de costuri. Reumplerea este foarte ușoară și se poate face cu toate tipurile de imprimante și faxuri. Cantitatea de cerneală este suficientă pentru a umple complet cartușele imprimantei chiar și de 20x. Pentru ca imprimanta dumneavoastră să nu fie contaminată, includem un dispozitiv de curățare a capului de imprimare! Deci, nu mai trebuie să-și petreacă o avere pe cerneală imprimantă.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.