FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
12 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei


NeoCube este un set de 216 bile realizate din magneți puternici de neodim cu un diametru de 3 mm, care vă vor oferi multe ore de distracție mentală excelentă.

Magneții puternic atrași creează un puzzle uimitor. NeoCube este cunoscut în întreaga lume, iar de acum înainte este disponibil în Polonia!
Cele mai multe jocuri și puzzle-uri ne cer să reacționăm pur și simplu, pentru a atinge un obiectiv predeterminat. Neocube, pe de altă parte, pe lângă faptul că vă oferă posibilitatea de a vă inventa propriile obiective, vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a le atinge. Jocul cu NeoCube ne poate dezvolta inovația și ne poate dezvolta alte abilități. Utilizarea NeoCube pentru a crea diferite forme exercită ambele emisfere ale creierului, deoarece necesită creativitate și capacitatea de a crea structuri.
NeoCube este format din 216 bile de la cei mai puternici magneți de neodim produși în prezent din lume. Sunt magneți de mare energie în formă de minge perfectă nichelată. Datorită acestor parametri, bilele creează un câmp magnetic puternic care le permite să interacționeze și să se atragă reciproc. Un astfel de câmp magnetic puternic face posibilă crearea unor forme geometrice și spațiale incredibile. Construcțiile create sunt foarte durabile și, uneori, o mulțime de forță trebuie să fie utilizate pentru a deconecta bilele.
NeoCube este un element cu adevărat unic. Toți cei care au ținut aceste mici bile magnetice în mâini vor să le aibă cu ele tot timpul. Dimensiunea NeoCube vă permite să o luați oriunde și, odată cu ea, veți fi întotdeauna în centrul atenției, deoarece toată lumea vrea să se joace cu ea. Neocube este o jucărie strălucitoare, pentru toată lumea.
Caracteristicile produsului:

Magnet de mare energie tip N35
Număr de bile: 216
Diametrul bilei: 3mm
Culoare: Auriu
Dimensiunile întregului cub (216 buc.): 39 x 24 mm
Pachet: cutie de aluminiu - perfecta pentru un cadou

Inclus:

216 bile magnetice de culoare aurie
Cutie cu bile metalice

Vă invităm să plasați o comandă!BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.