FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Transformaţi traseele în aventuri
Cu carcasa sa rezistentă la intemperii, funcţiile de conectivitate wireless şi afişajul tactil de 4,3" ce poate fi utilizat cu mănuşi, navigatorul nostru pentru motociclete zūmo® 396LMT-S este proiectat pentru a transforma deplasările simple în aventuri întortocheate, dificile, care vă ţin legat de drum. Şi puteţi partaja momentele plăcute.cu prietenii dvs.

Implicaţi-vă grupul
Prevăzut cu selecţii Garmin Adventurous Routing care vă ajută să evitaţi traseele plictisitoare pe şosele, zūmo® 396LMT-S vă permite să vă specificaţi preferinţele pentru rute, adică acele rute în pantă, bătute de vânt, cu teren dificil care vă plac. Puteţi trimite cu uşurinţă fişiere GPX de pe telefonul dvs.4 pe dispozitivul zūmo sau puteţi partaja fişiere GPX cu colegii de drum, pentru ca să urmaţi cu toţii acelaşi traseu. Când zūmo este asociat cu telefonul dvs., aplicaţia Smartphone Link activează şi LiveTrack, o funcţie utilă care permite prietenilor dvs. să vă urmărească deplasarea în timp real ori de câte ori ieşiţi la plimbare.

Mai multe beneficii Bluetooth®
Pentru un plus de comoditate, sincronizaţi dispozitivul zūmo cu un smartphone şi cu căştile audio sau casca motocicletei cu Bluetooth activat (comercializate separat) pentru a efectua şi primi apeluri5 fără a fi necesară scoaterea mănuşilor sau a căştii. Depozitaţi-vă telefonul în buzunar sau geanta de şa şi beneficiaţi de apelurile handsfree fără a fi distraşi de la drum. De asemenea, puteţi primi notificări inteligente personalizabile pentru apeluri, mesaje text, alerte de aplicaţii şi altele. În plus, puteţi controla chiar şi muzica3 şi listele de redare din smartphone direct pe afişajul navigatorului zūmo. Astfel, vă puteţi lua cu dvs. muzica.

Informaţii gratuite despre trafic şi vreme în timp real
Ce se întâmplă în faţă? zūmo® 396LMT-S vă poate conecta la informaţii despre trafic şi vreme în timp real prin aplicaţia Smartphone Link. Această aplicaţie gratuită pentru mobil conectează dispozitivul zūmo cu smartphone-ul iPhone® sau Android™.

Funcţia Wi-Fi integrată vă ţine la curent
Actualizarea hărţilor şi a software-ului este simplă, deoarece zūmo® 396LMT-S beneficiază de Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectat la o reţea WiFi, veţi primi automat o notificare pe ecran pentru a efectua actualizările printr-o atingere de buton. Nu este necesară conectarea dispozitivului zūmo la un computer.

Concentrare mai bună cu alertele pentru pilot
Pentru a vă ajuta să vă concentraţi mai bine la drum şi să aveţi călătorii mai sigure, zūmo® 396LMT-S oferă alerte utile privind curbele strânse din faţă, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată sau zonele de trecere pentru animale, zonele cu şcoli şi altele. De asemenea, sunteţi notificat atunci când sunteţi pe cale să intraţi pe sens interzis. Veţi primi alerte privind semafoarele şi radarele fixe din apropiere6. În plus, pentru călătoriile lungi, un avertisment de oboseală7 vă va sugera să luaţi pauză şi vă va indica zonele de odihnă pe care le puteţi lua în calcul după câteva ore de drum. Pentru un plus de linişte interioară, funcţia de notificare automată a incidentelor8 din dispozitivul zūmo trimite un mesaj text cu informaţii despre locaţie contactului dvs. prestabilit în caz de incident.

Nu mai conduceţi cu rezervorul aproape gol
Un computer integrat de călătorie cu indicator digital pentru nivelul de carburant este inclus ca dotare standard pe dispozitivul dvs. zūmo® 396LMT-S. Astfel, este uşor de estimat câţi kilometri veţi mai putea parcurge până la golirea rezervorului. Alertele dinamice privind alimentarea cu carburant vă anunţă atunci când este timpul să faceţi plinul şi chiar vă oferă opţiuni privind locaţiile staţiilor de alimentare. Un indicator util privind limitele de viteză vă anunţă când este timpul să reduceţi viteza. În plus, afişajul busolei digitale şi baza de date cu puncte de interes (POI) specifice motocicletelor vă pot ajuta să găsiţi ateliere de reparaţii pentru motociclete, reprezentanţe şi alte locaţii. Dispozitivul dvs. zūmo include, de asemenea, un jurnal al istoricului de service, care vă ajută să ţineţi evidenţa intervalelor de service, a kilometrajului şi lucrărilor de service efectuate pentru motocicletă.

Design complex, testat pe traseu
Proiectat de motociclişti pentru motociclişti, robustul zūmo® 396LMT-S aduce numeroase tehnologii utile pentru drum între coarnele ghidonului dvs. Acesta este prevăzut cu un computer pentru călătorii integrat, cu afişaj cu busolă, un indicator de limitare a vitezei şi o interfaţă intuitivă cu ecran tactil, care permite introducerea rapidă şi uşoară a informaţiilor, chiar şi cu mănuşi. Carcasa robustă este rezistentă la vapori de combustibil, raze ultraviolete, ploaie şi alte.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.