FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

SAMSUNG Galaxy S22 8/128GB Negru (S901B)
Caracteristici cheie
Culoare: Negru
Carcasă robustă: Da
Rezistent la apă: Impermeabil
Smartphone pentru jocuri: Da
Tip CPU: 8 nuclee
Modele Samsung: Samsung Galaxy S22
DUAL SIM: Dual SIM: SIM1 + SIM2
Rețea 5G: Da
4G LTE: Da
WiFi: Da: 2.4GHz / 5GHz
NFC: Da
GPS: Da
USB: USB Type-C
USB on-the-go: Da
Încărcare inversă: Da
IDEAL PENTRU ACTIV - IP68
Carcasa puternică și durabilă a telefonului oferă rezistență la praf, apă și șocuri în conformitate cu standardul IP68. Telefonul nu va eșua în condiții meteorologice dificile.

ÎNCĂRCARE INDUCTIVĂ
O metodă inovatoare care nu necesită cabluri, vă permite să încărcați rapid dispozitivul. Doar puneți-le pe încărcător pentru a vă bucura de posibilitățile complete după un timp.

DUAL SIM
Aceasta este o caracteristică a telefonului care vă permite să utilizați două cartele SIM în același timp. Cu această opțiune, puteți, de exemplu, să utilizați un număr privat și de afaceri pe un singur telefon. Nu va fi niciodată nevoie să deschideți telefonul și să schimbați cardurile consumatoare de timp.

5G
5G este cel mai recent standard de rețea mobilă. Aceasta este a cincea generație care va înlocui tehnologia 4G utilizată în prezent. Noul tip de rețea se caracterizează prin creșterea vitezei de transmisie și multe alte îmbunătățiri în comparație cu predecesorul său, cum ar fi: viteză mare de transfer (încărcarea datelor de până la 10 Gbps și descărcarea de până la 20 Gbps), fiabilitate sporită, încărcare mult mai mare a rețelei admisibile sau timp redus de posibile întârzieri.

ANDROID
Android este un sistem de operare intuitiv pentru dispozitive mobile, cum ar fi telefoane mobile, tablete și netbook-uri. Se bazează pe kernel-ul Linux și software-ul GNU și este dezvoltat de Google. Spre deosebire de multe platforme existente, Android este deschis inovației terțe și noilor posibilități. Obțineți acces la sute de mii de aplicații care vă vor permite să vă personalizați telefonul în funcție de nevoile dvs. Navigați pe web, răspundeți la e-mailuri, citiți cărți electronice, ascultați muzică și jucați jocuri pe noul smartphone Android.

8 GB RAM
Smartphone-ul este echipat cu 8 GB RAM rapid, datorită căruia munca ta va fi și mai lină. De acum înainte, veți putea utiliza mai multe aplicații în același timp, jucați jocuri mai solicitante și deschideți mai multe file în browserul web în același timp, fără să vă faceți griji că vă va încetini telefonul.

SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Negru S901B EAN (GTIN) 8806092878617
SMARTPHONE SAMSUNG Galaxy S22 8/128 GB Negru S901B Cod producător: SM-S901BZKDEUE
128 GB MEMORIE INTERNĂ
O cantitate foarte mare de memorie încorporată în dispozitiv este un confort foarte mare. Documentele, aplicațiile, întreaga colecție de muzică și multe altele se potrivesc cu spațiul de stocare flash rapid. Datorită rezistenței mai mari la șocuri decât mediile clasice, datele dumneavoastră vor rămâne în siguranță, ceea ce este de mare importanță pentru dispozitive

NFC
Tehnologia NFC (Near Field Communication) elimină nevoia de cabluri și elimină configurarea complicată a conexiunii. Pentru a reda muzică, trebuie doar să atingeți smartphone-ul sau alt dispozitiv compatibil NFC cu simbolul N de pe carcasă. De asemenea, permite plăți contactless convenabile.

CITITOR DE AMPRENTE
Doar atingeți-l pentru a debloca telefonul instantaneu. Această protecție protejează în mod eficient datele stocate pe telefon.

PROCESOR PUTERNIC CU 8 NUCLEE
Procesorul puternic cu 8 nuclee gestionează jocurile, aplicațiile și filmele cu ușurință. Susținut de o cantitate mare de memorie RAM, asigură buna funcționare a smartphone-ului chiar și atunci când multe aplicații rulează în fundal.

128 GB MEMORIE INTERNĂ
O cantitate foarte mare de memorie încorporată în dispozitiv este un confort foarte mare. Documentele, aplicațiile, întreaga colecție de muzică și multe altele se potrivesc cu spațiul de stocare flash rapid. Datorită rezistenței mai mari la șocuri decât mediile clasice, datele dumneavoastră vor rămâne în siguranță, ceea ce este de mare importanță pentru dispozitivele mobile.

Specificatii tehnice:
Echipare: cablu USB-C, manual
Dimensiuni [mm]: 146 x 70,6 x 7,6 mm
Greutate [g]: 167 g
Culoare: Negru
Sistem de operare: Android 12
Standard GSM: 5G / 4G / 3G / 2G
Dimensiune display [inch]: 6,1"
Tehnologia ecranului: Infinity-O ; Dinamic AMOLED 2X
Rezoluția ecranului [px]: FHD+
Bluetooth: Da
WiFi: Da: 2.4GHz / 5GHz
GPS: Da
Camera principală [MP]: 50+12+10 MP
USB: USB Type-C
Mufă pentru căști: Nu
Memorie internă [GB]: 128 GB
Cititor de carduri media: Nu
Dimensiune RAM [GB]: 8 GB
Tip CPU: 8 nuclee
Caracteristici camera: 50 MP - Camera principala, OIS, F 1.8 12 MP - F 2.2 camera cu unghi ultra larg 10 MP - 3x OIS camera tele, F 2.4
Procesor (descriere): Exynos 2200, 4nm
Cameră frontală [Mpix]: 10 Mpix
Tip cartelă SIM: eSIM
Cartele Dual SIM: Da
4G LTE: Da
Culoarea producătorului: Negru
Tip carcasă: GG Victus Plus + Aluminiu
Rezistent la apă: Impermeabil
Senzor de amprentă: Da
Protecția e



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.