FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Sondă digitală de alcool cu breloc

21,32 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
86 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Cu ajutorul unei sonde digitale de alcool, vă puteți măsura nivelul de alcool ușor, simplu și rapid. Datorită dimensiunii etilotestului, acesta se poate potrivi chiar și în torpedoul mașinii. Dispozitivul poate fi o alegere excelentă pentru petreceri și petreceri de casă. Gadgetul are un afișaj LCD, strălucește în întuneric, astfel încât să puteți lua întotdeauna măsurători exacte.

Cireșe de coniac regină de cireșe
Cu bombonul de cireșe cu alcool, nu exista aproape nicio îndoială că etilotestul va semnala. Ingredientele includ, de asemenea, alcool etilic, specificând în mod specific pe cutie: tăria alcoolică maximă este de 5% vol. Gabi a fost un adevărat erou, a fost de acord să mănânce cât mai multe cireșe de coniac. A făcut-o în patru bucăți. Imediat după primul consum, sonda a indicat 0, 5 mii. Zece minute mai târziu, 0,4 miimi. Deci, dacă întâlniți bomboanele de cireșe de coniac de la acreditare în timpul unei vizite de familie de weekend, merită să așteptați cel puțin o jumătate de oră înainte de a pleca.

Caracteristici: Interval: 0.00% - 0.19% BAC sau 0.0 - 1.9g / l2: % BAC și g / L2 x AAA alimentat cu baterii. Dimensiuni: 11cm x 7cm x 2,5 cmCuloare: negru
Vă rugăm să rețineți, produsul se califică drept aparat igienic, în caz de utilizare poate fi înlocuit numai în garanție. Sub rezerva legilor aplicabile. Nu aveți dreptul la retragere!
Dacă cumpărați produsul, faceți acest lucru având în vedere acest lucru!
Utilizarea widgetului: Utilizarea widgetului este ușoară, trebuie doar să apăsați butonul de pornire și dispozitivul este pornit. După 10 secunde - timp în care dispozitivul se încălzește (încălzirea inscripției), puteți sufla sonda. După 5 secunde de suflare, puteți vedea rezultatul.

Ce este ascuns în cutia de gadgeturi?- Sondă digitală de alcool cu breloc



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.