FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Sonerie wireless SmartCom Smart cu receptor de interior de culoare albă

50,33 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
72 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Cu cameră HD încorporată
Controlat mobil
Cu senzor de mișcare 

Chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți vedea situația din fața ușii și puteți răspunde atunci când cineva apasă soneria. O cameră inteligentă wireless pentru sonerie vă poate face casa mai sigură.

Descoperiți soneria inteligentă X3Pro, dotată cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici convenabile. Această sonerie inteligentă, care acceptă mesageria vocală și vocală bidirecțională, oferă o soluție pentru a spori securitatea casei dvs. și pentru a gestiona cu ușurință vizitatorii ușii dvs. Mai jos sunt caracteristicile produsului:

Mesaje vocale și vocale bidirecționale: Această sonerie video este echipată cu un senzor infraroșu pasiv care detectează chiar și cea mai mică mișcare la intrare. Când un vizitator apasă soneria sau vizitatorii se află în fața ușii din față, o notificare instantanee este trimisă pe telefonul mobil.

Video oferă sunet bidirecțional în timp real, clar, astfel încât să puteți vedea, auzi și vorbi instantaneu cu vizitatorii prin intermediul aplicației telefonului. Puteți să le răspundeți și să intrați în interfața apelului video, care este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android.
Standby mai lung: alimentat de o baterie încorporată și cu un design cu consum redus de energie, prelungește semnificativ durata de viață a bateriei. 
Compatibilitate Wi-Fi de 2,4 GHz: Soneria video se conectează la o rețea Wi-Fi de 2,4 GHz și oferă o rază de acțiune de până la 20 de metri.
Pur și simplu conectați-l la rețeaua Wi-Fi de acasă și trimiteți videoclipuri live pe telefon. Deci, puteți vedea vizitatorul și puteți vorbi cu el din confortul patului, de la serviciu sau chiar în vacanță. Puteți monitoriza și partaja videoclipul pe până la 4 dispozitive, cu toate acestea, funcția de interfon direct este disponibilă numai pentru un singur utilizator.
Vedere nocturnă: Camera soneriei video oferă imagini și înregistrări video clare. Luminile infraroșii (IR) încorporate vă permit să vedeți clar chiar și în întuneric. Tehnologia inteligentă IR-cut detectează automat condițiile de lumină ambientală și comută la night vision, oferindu-ți un unghi larg de vizualizare de 65°, astfel încât să nu ratezi nimic. Acest lucru vă păstrează familia și bunurile în siguranță.

Instalare și utilizare ușoară: Această cameră wireless pentru sonerie poate fi instalată în mai puțin de 5 minute fără a fi nevoie să utilizați instrumente complicate. Soneria este controlată prin intermediul aplicației și funcționează automat. Dimensiunea sa compactă și designul portabil vă permit să îl luați cu dvs. oriunde.

Soneria inteligentă combină tehnologia de ultimă generație cu confortul, asigurând protecția casei tale și a celor dragi. Nu lăsați vizitatorii neașteptați sau problemele de securitate să vă surprindă. Cu caracteristicile sale avansate și ușurința de utilizare, această sonerie inteligentă este o alegere ideală pentru orice casă.

Obicei:
Descărcați aplicația X Smart Home pe telefon/tabletă și creați un cont de utilizator X Smart Home APP. Apoi urmați instrucțiunile conform videoclipului de mai jos.

Vă rugăm să rețineți, datorită ofertei mixte, designul și aspectul butonului clopotului se pot schimba minim, spre deosebire de imagini, funcțiile produsului nu vor fi afectate de modificare.

Conținutul pachetului:

1 x set-top box sonerie inteligentă
1 x Sonerie inteligentă unitate exterioară
1 x autocolant (element de fixare)
1 x Set cu șurub 
1 x Cablu de încărcare
1 buc instrucțiuni



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.