WELCOME SUMMER
-35%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

STORCATOR ELECTRIC SUC DE CITRICE 1 2L

82,23 RON /bucata preț fără taxă
De negociat
Fac comanda

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
383 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Adler
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
AD 4012
EAN:
5903887805131

Contact Apel

STORCATOR ELECTRIC SUC DE CITRICE 1 2L - descriere


CITRUS JUICER ADLERProgramul practic și de designer cu care vă puteți bucura de suc proaspăt de fructe în fiecare zi! Comoditatea și simplitatea utilizării produsului îl vor face o achiziție ideală pentru oricine apreciază alimentația sănătoasă și sucurile proaspete neprelucrate ca supliment alimentar.

AVANTAJELE STORCĂTORULUI:2 DIMENSIUNI DE CONURI PENTRU STOARCEREA FRUCTELOR MICI ȘI MARIFUNCȚIA AUTOMATĂ PORNIREA / OPRIREA LA DREAPTA ȘI LA STÂNGA CREȘTE CANTITATEA DE SUC SOKUSIEX CARE SEPARĂ PULPA DE FURTUNUL CAPACULUI DE PROTECȚIE A SUCULUIPOSIBILITATEA SPĂLĂRII ÎN MAȘINA DE SPĂLAT VASE (CU EXCEPȚIA PĂRȚII MOTORULUI)Capacitatea de 1,2 l oferă posibilitatea preparării sucului pentru întreaga familie.

~ O MARE PARTE DIN VITAMINE! Nimeni nu trebuie să fie convins că sucurile de fructe sunt o bombă de vitamine bogată în fibre și minerale necesare bunei funcționări a corpului nostru. CONSTRUCȚIA CONVENABILĂ ȘI PUTEREA DE 60W FAC CA PREPARAREA UNUI PAHAR DE BĂUTURĂ SĂ NU NECESITE MULTĂ MUNCĂ DE LA NOI REZERVORUL DE SUC CAPABIL VĂ VA PERMITE SĂ PREGĂTIȚI O BĂUTURĂ PENTRU MAI MULTE CONURI PEOPLE2 PENTRU FRUCTE MICI ȘI MARI, CEEA CE FACE CA UTILIZAREA ACESTUI MODEL SĂ FIE RAPIDĂ ȘI CONVENABILĂzia cu suc delicios de portocale!

~ MIC, DAR INTELIGENT! Storcătorul electric de citrice este un produs care vă va face micul dejun mai sănătos și mai gustos începând de astăzi, fără eforturi inutile. FILTRU CARE SEPARĂ SUCUL DE PULPĂDISPOZITIVUL UȘOR DE INSTALAT ȘI CURĂȚATPROTECȚIA LA SUPRAÎNCĂLZIRE GARANTEAZĂ UTILIZAREA SA ÎN SIGURANȚĂROTIREA PULPEI LA DREAPTA ȘI LA STÂNGA CREȘTE CANTITATEA DE SUCURISoo pregătiți sucurile împreună cu cei mai tineri membri ai familiei!

CEI MAI IMPORTANȚI PARAMETRI: PUTERE MAXIMĂ - 60WPUTERE NOMINALĂ - 40WPUTERE - 220-240V ~ 50/60HPRODUCĂTOR - ADLERPRODUSUL AMBALAT ÎN AMBALAJUL ORIGINAL ARE INSTRUCȚIUNI ÎN POLONEZĂ ȘI MULTE ALTELE.


Metode de plată

  • Transfer
  • Bani cash
  • Plata online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Metode de expediere

  • Colecție personală
  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.