FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Suport de perete pentru TV Kermeo Full Motion pentru majoritatea televizoarelor plate și curbate de 26-55 inchi
Stare: A marfă
1 palet: 96 buc
Preț unitar: 7,99 EUR

【SUPORT DE PERETE TV ULTRA PUTERNIC DUBLE】Suportul de perete TV cu 6 brațe articulate este fabricat din fier de înaltă calitate și se potrivește cu majoritatea televizoarelor LED, LCD, OLED plate și curbate de 26-55 inch, susține până la 40 kg. Are securitate și fiabilitate extrem de ridicate și poate asigura siguranța și stabilitatea televizorului dvs.
【COMPATIBILITATE pentru MONTARE pe perete TV】 Suporturile de extensie detașabile se potrivesc cu VESA 75*75mm până la 400*400mm. Este compatibil cu VIZIO, SHARP, LG, SONY, TCL, SAMSUNG, Hisense, ELEMENT, SCEPT, TOSHIBA sau orice alt televizor.

【EXPERIENTA DE VIZIUNE OPTIMIZATĂ】 Suportul de perete pentru TV complet articulat oferă o vizionare confortabilă. Puteți înclina televizorul în sus și în jos cu 15°, puteți roti la stânga sau la dreapta de la 30° la 45° și puteți regla distanța dintre televizor și perete de la 50 mm la 370 mm până când găsiți cea mai confortabilă vizionare.

【INSTALARE Ușoară】 Suportul de perete pentru televizor este echipat cu un ghid detaliat de instalare pas cu pas pentru a vă ajuta să instalați rapid.

SERVICIU CLIENȚI EXCELENT 】 Suntem întotdeauna dispuși să oferim suporturi de perete TV ieftine și suntem bucuroși să vă răspundem la întrebări înainte de achiziție și instalare. Dacă întâmpinați orice problemă, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi cu siguranță cel mai satisfăcător răspuns.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.