FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Tracer Key Box Kit

Setul de computer wireless Tracer Keybox este o tastatură universală și un mouse optic. Forma modernă, minimalistă a dispozitivelor face ca setul de computere Tracer Keybox să arate bine în orice interior. Culorile negre discrete ale setului îl fac să pară foarte elegant și cu siguranță vor atrage un public larg.

• Mouse cu senzor optic.
• 3 butoane.
• Mouse-ul drept și stângaci.
• Tampoane antiderapante.
• Rezoluția mouse-ului de 1000 DPI.
• Membrană tactilă de înaltă calitate.
• Low de călătorie.
• Funcționare silențioasă.
• Conectivitate wireless a setului de 2,4 GHz cu o autonomie de până la 10 metri.

Funcționare confortabilă și silențioasă
Tastatura Tracer Keybox de dimensiuni complete este o afacere excelentă atât pentru munca de birou, cât și pentru divertismentul de acasă. Cursa redusă a tastelor asigură un clic confortabil timp de până la mai multe ore. Comutatorul diafragmei face ca dispozitivul să fie foarte silențios. Ca urmare, tu și alte persoane care se află în aceeași cameră nu veți fi distrași de apăsarea intensă a butoanelor.

Profilarea simetrică a mouse-ului
Profilarea simetrică a mouse-ului face dispozitivul confortabil atât pentru utilizatorii stângaci, cât și pentru cei dreptaci. Așa arată mouse-ul din setul Tracer Keybox. Designul ergonomic este responsabil pentru confortul mouse-ului în timpul utilizării frecvente și lungi. Acesta oferă un suport adecvat pentru mână și încheietura mâinii.

Conexiune wireless
Conectați-vă rapid și ușor la un computer sau laptop printr-o conexiune wireless în tehnologie wireless de 2,4 GHz. Pur și simplu conectați micul receptor nano la portul USB al computerului desktop sau laptop și bucurați-vă de o funcționare rapidă și fiabilă. Tastatura și mouse-ul trasorului pot fi la o distanță de până la 10 metri de receptorul nano. Descoperiți libertatea de a utiliza un set wireless.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.