FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tastatură pentru jocuri - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

563,68 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Tastatură gaming - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Tastatură pentru jocuri - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition este o tastatură mecanică de dimensiuni complete (cu secțiune numerică) care va satisface cerințele nu numai ale jucătorilor, ci și ale persoanelor care studiază sau lucrează la computer. Caracteristicile distinctive sunt: construcție solidă și compactă bazată pe un top din aluminiu, plăcuțe de budincă fenomenale și durabile fabricate în tehnologia PBT cu injecție dublă, o rolă convenabilă pentru reglarea nivelului volumului, o palmă magnetică, iluminare RGB configurabilă, de asemenea, pe partea laterală a tastaturii, precum și un software extins și suport macro. Datorită acestui fapt, GK650K va funcționa în timpul lucrului, în timpul orelor de școală, iar seara va permite divertisment confortabil și eficient în jocul preferat. Switch-urile Kailh Blue vor funcționa oriunde trebuie să fiți absolut siguri că cheia a fost activată.

Tastatură mecanică de dimensiuni complete

Tastatura full-format va funcționa nu numai în jocuri, ci și în utilizarea de zi cu zi. Datorită blocului numeric, SPC Gear GK650K vă permite să introduceți eficient valori numerice în programele de birou, să efectuați calcule matematice rapide sau să atribuiți funcții suplimentare în jocuri. În plus, fiecare dintre cele 104 butoane este iluminat individual, ceea ce vă permite să personalizați stilul de iluminare al întregii tastaturi după bunul plac și, de asemenea, crește confortul muncii în condiții dificile de iluminare.

Design modern

Aspectul tastaturii SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition combină stilul clasic cu gheara de jocuri. Marginile sale ascuțite și partea de sus din aluminiu conturată, cu odihnă de palmier cu nervuri, arată foarte bine atât pe biroul jucătorului, cât și în mediul de birou. Cu toate acestea, acest lucru nu este totul, deoarece tastatura a fost, de asemenea, echipată cu benzi LED RGB situate pe laturi, care în plus iluminează și îmbogățesc vizual stația de computer.

Taste PBT durabile

Tastatura SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition este echipata cu tastaturi PBT realizate in tehnologia Double Injection. În timpul acestui proces, două variante de culoare ale materialului sunt injectate în matriță una după alta, obținând astfel un finisaj unic în două culori și rigiditate ridicată. Tampoanele de budincă îmbogățesc valorile estetice ale poziției jucătorului atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte, iar datorită durabilității lor garantează o rezistență ridicată la abraziunea tastelor. Chiar și după o utilizare prelungită, tastele își vor păstra aspectul unic, care este mai ușor de apreciat împreună cu iluminarea RGB complet personalizabilă.

Iluminare RGB configurabilă

Iluminarea RGB personalizabilă vă oferă posibilități aproape nelimitate de combinații de culori. Datorită acestui fapt, puteți alege dintre 18 efecte diferite, de la lumina de fundal fixă, prin modele în mișcare, cum ar fi o undă sau o schimbare lentă a culorii, până la lumina de fundal care reacționează la apăsarea unui anumit buton. Toate modificările efectelor pot fi făcute prin intermediul software-ului SPC Gear, care vă permite să ajustați individual aspectul luminii de fundal.

Durabilitate ridicată

Construcția GK650K a fost întărită cu o placă de aluminiu de sus. Datorită acestui fapt, tastatura este extrem de durabilă și rezistentă la toate tipurile de deformare, atât pentru tastarea rapidă, cât și în timpul divertismentului interesant în jocul preferat. În plus, oferă dispozitivului un design unic și atrăgător. Picioarele largi din cauciuc împreună cu greutatea corespunzătoare a tastaturii afectează stabilitatea acesteia, sporind confortul de utilizare.

Odihna încheieturii mâinii

Pentru a îmbunătăți ergonomia tastaturii, atât în utilizarea de zi cu zi, cât și în timpul jocurilor, GK650K vine cu suporturi pentru palme. Suporturile magnetice, precum și canelurile speciale din carcasa tastaturii permit atașarea și detașarea ușoară. În funcție de nevoile dvs., acesta poate fi plasat la orice distanță de tastatură, iar picioarele largi de cauciuc asigură stabilizarea plăcuței de pe birou. În partea de sus a pad-ului există, de asemenea, caneluri triunghiulare nu numai îmbunătățirea ergonomiei, ci și îmbogățirea aspectului tastaturii.

Rolă de volum

Tastatura GK650K este echipată cu o rolă metalică largă pentru a controla nivelul sunetului. Fiecare dintre mișcările sale este accentuată de un salt perceptibil, care permite setarea precisă a volumului sunetului. Rola în sine este un plus extrem de funcțional. Trebuie doar să ajungeți la ea și să schimbați cu ușurință nivelul volumului.

Kailh Albastru mecanice Switch-uri

Tastatura este echipată cu switch-uri Kailh Blue. Ele sunt o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să tasteze foarte mult Activarea comutatorului are loc cu un sunet clar, caracteristic, pe care mulți îl aduc în minte sunetul realizat de mașinile de scris. Kailh Blue este mare pentru acei jucători care



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.