FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tastatură pentru jocuri - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

422,19 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Ok
Ultima actualizare
4 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Tastatură pentru jocuri - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Tastatură pentru jocuri - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown este o tastatură mecanică mică pe care am creat-o din două motive. În primul rând, dorim să vă oferim libertatea de a utiliza echipamente portabile. În al doilea rând, ne plac lucrurile frumoase care atrag priviri invidioase.

Ca urmare, vă oferim o construcție mică cu butoane budincă din plastic PBT, care au fost create în tehnologia Double Shot. Nu numai că arată cosmic, dar sunt și rezistente la abraziune. Sub fiecare dintre ele se ascund comutatoare mecanice Kailh Brown. Este cea mai bună alegere dacă faceți clic foarte mult și căutați o tastatură mecanică relativ silențioasă.

Copil fotogenic și durabil

Ne place să spunem că Thock TKL Pudding Brown este un copil fotogenic și rezistent.

Asta pentru că l-am înfășurat într-un șasiu frumos și mic TKL Tournament. În practică, acest lucru înseamnă că se va potrivi fără nicio problemă ori de câte ori tastaturile full-size spun: Bună ziua, nu voi intra aici. De asemenea, va lăsa loc pentru câteva gadget-uri de designer.

Am realizat acest lucru renunțând la blocul numeric. Ca urmare, tastatura Thock TKL Pudding Brown este mică și complet pregătită pentru acțiune.

Backlit Budinca chei

La Thock TKL Pudding Brown, ne plac cel mai mult cheile budincii iluminate. Este spațiu în comparație cu butoanele obișnuite. Cu un singur clic, le puteți potrivi cu starea de spirit, stilul de birou sau jocul pe care îl jucați. Acest lucru se datorează keycaps pe care le-am făcut în tehnologia Double Shot. În timpul acestui proces, două tipuri de plastic durabil PBT sunt injectate în mucegai cheie. Datorită acestui fapt, butoanele nu se șterg, iar partea lor albă lăptoasă (de unde și numele de Budincă) transmite lumina ARGB.

Kailh Brown Switch-uri

Știți cum puteți cunoaște utilizatorii comutatoarelor tactile? Ei foarte rar seta afk statutul. Una peste alta, nu suntem surprinși de ele, pentru că cu astfel de comutatoare nu simți că ai făcut clic continuu de câteva ore și îți dorești în continuare mai mult.

Kailh Brown sunt comutatoare tactile. Ei se descurcă bine în situații care necesită mișcări netede. Ele sunt, de asemenea, durabile, durata lor de viață este estimată la până la 50 de milioane de clicuri (și datorită funcției N-Key Rollover, fiecare dintre ele va fi înregistrată și executată).

În plus, sună plăcut liniștit. Presupunem că își va găsi fanii printre oamenii care folosesc adesea tastatura târziu (și printre colegii lor de cameră).

Greutatea penei

Tastatura Thock TKL Pudding Brown este un adevărat luptător cu pene. Cântărește puțin, dar va rezista foarte mult.

I-am testat durabilitatea în timpul călătoriilor de zi cu zi la biroul din celălalt capăt al orașului. Datorită acestui fapt, suntem siguri că vă oferim o tastatură pe care o puteți lua cu voi literalmente oriunde și va arăta în continuare ca în ziua achiziției.

Construcția sa cu un vârf din aluminiu este pur și simplu rezistentă la deteriorări și foarte rigidă. În plus, ține biroul în mod constant și nu se mișcă nici măcar în timpul muncii pe termen lung. Odată cu apariția ei și în ordine, modelele în relief de pe partea de jos și iluminarea ARGB îi conferă un caracter feisty.

Numele meu este RGB. ARGB

Să fim sinceri, tastaturile fără iluminare din spate arată ok. Dar dacă doriți să faceți clic pe întuneric, să ieșiți în evidență din mulțime sau să vă impresionați prietenii de pe forum, atunci echipamentul ARGB este alegerea perfectă.

Cu Thock TKL Pudding Brown, puteți potrivi aspectul tastaturii cu centrul de management mondial. Evidențiați fiecare dintre cele 87 de butoane la o culoare diferită, schimbați culoarea tastelor cheie sau setați un efect pentru întregul panou. Puteți face acest lucru cu ajutorul software-ului inclus sau de la tastatură fără a instala software-ul.

Poate că unii vor spune că este un gadget inutil (puteți dezactiva întotdeauna această opțiune)... Dar dacă vă place să vă jucați cu designul și să schimbați aspectul biroului din când în când, această lumină de fundal ARGB vă va încânta.

Ajustarea unghiului de înclinare în două etape

Pentru confortul dumneavoastră, am echipat Thock TKL Pudding Brown cu picioare reglabile. Datorită lor, puteți poziționa tastatura într-una din cele trei înălțimi de suport așa cum vă place cel mai mult.

Mai multe moduri de a obține un cablu

Carcasa tastaturii Thock TKL Pudding Brown vă permite să direcționați cablul într-una din cele trei direcții. Datorită acestui fapt, aveți posibilitatea de a utiliza mai bine spațiul de pe birou.

Acest lucru se datorează cablului detașabil și a trei canale special pregătite în partea de jos a tastaturii. Fiecare dintre ele vă permite să așezați cablul într-o poziție convenabilă, de exemplu mai aproape de garnituri sau la marginea mesei.

Totul sub control

Îți place să ai totul sub control? Având în vedere acest lucru, am echipat Thock TKL Pudding Brown cu software funcțional.

Ne referim cu afecțiune la ea ca la Modul lui Dumnezeu. Cu sprijinul său, puteți ajusta toate setările tastaturii la nevoile dvs., schimbați tipul de iluminare ARGB, culoarea sa, configurați modul de funcționare a multor efecte



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.