FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tekeir Twelve South Relaxed Black Burnished Leather Case pentru iPhone

2.487,42 RON /lot preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
500 bucăți
Cantitate disponibilă
500 bucăți
Țară
Irlanda
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPhone
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
12-1648_FBA
EAN:
0742271250189
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Oferim un stoc de Twelve South Relaxed Burnished Leather Case pentru iPhone 8 + / 7 + / 6s + / 6 + - Negru 500buc - Descriere

Suma pentru transport va fi percepută în funcție de cantitatea de bunuri comandate sau de distanță****

Relaxed Leather este o carcasă din piele lustruită manual pentru iPhone 8 Plus / 7 Plus / 6 Plus. Confecționată din piele naturală care a fost uzată de-a lungul marginilor și colțurilor, fiecare carcasă este complet unică. Patina se va îmbunătăți doar cu cât o folosiți mai mult, dând aspectul perechii preferate de cizme rupte. Căptușeala interioară din microfibră vă protejează, de asemenea, dispozitivul de crăpăturile și zgârieturile de zi cu zi. Este un aspect clasic care creează juxtapunerea perfectă a stilului vintage și a funcționalității moderne.

Un accesoriu vintage modern
Când vine vorba de accesorii din piele, de la încălțăminte la genți de mână și brățări de ceas, tendința este una rustică, trăită. Degete umbrite pe cizme, genți de mână din sânge de bou cu cute și pliuri și serviete din coniac - aceasta este inspirația pentru noul nostru RelaxedLeather. Această geantă din piele lucioasă în tonuri calde are personalitate vintage chiar din cutie.

Ca un vin fin, este mai bun cu timpul
RelaxedLeather arată bine nou, dar arată și mai bine după luni de utilizare. Utilizarea și manipularea constantă continuă să înmoaie pielea și să-i întunece tonul original. Acum puteți avea o carcasă pentru iPhone care are la fel de mult caracter ca și dvs., dar arată și mai bine odată cu vârsta.

Protejează cu stil
Este încă o carcasă și are o treabă de făcut - protejați-vă iPhone-ul zi de zi de căderi, alunecări și căderi. RelaxedLeather ia această slujbă destul de în serios. Marginea frontală ridicată de 1 mm ține cele mai dure suprafețe departe de ecranul iPhone-ului. RelaxedLeather s-a confruntat chiar și cu teste independente de cădere și a trecut toate testele cu brio. RelaxedLeather îți va proteja iPhone 7 de unele dintre cele mai dure pericole din lume - și va arăta bine făcând asta.BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.