FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Husă din piele relaxată Tekeir Twelve South pentru iPhone X | Marsala

12.460,63 RON /lot preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
500 bucăți
Cantitate disponibilă
2500 bucăți
Țară
Irlanda
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPhone
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
12-1738_FBA
EAN:
0742271249862
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Relaxed Leather este o carcasă de portofel din piele frumos lustruită manual pentru iPhone X. Confecționată din piele naturală care a fost uzată de-a lungul marginilor și colțurilor, fiecare carcasă este complet unică. Patina se va îmbunătăți doar cu cât o folosiți mai mult, dând aspectul perechii preferate de cizme rupte. Căptușeala interioară din microfibră vă protejează dispozitivul de zgârieturile și zgârieturile de zi cu zi, în timp ce buzunarele de la exterior vă oferă funcționalitatea suplimentară a unui portofel. Este un aspect clasic care creează juxtapunerea perfectă a stilului vintage și a funcționalității moderne.

Cutia conține
Husă din piele relaxată Twelve South pentru iPhone X | Coajă de portofel din piele lustruită manual (marsala)

Un accesoriu modern, vintage
Când vine vorba de accesorii din piele, de la încălțăminte la genți de mână și brățări de ceas, tendința este una rustică, plină de viață. Degete umbrite la cizme, margini lucioase la genți și serviete din coniac care costă mai mult cu cât arată mai vechi - aceasta este inspirația pentru gențile noastre RelaxedLeather. Această geantă din piele în tonuri calde are o personalitate vintage chiar din cutie.

Vă oferim un stoc de Douăsprezece huse din piele relaxată sudică pentru iPhone X | Lustruit manual 2500buc - Descriere

Suma pentru transport va fi percepută în funcție de numărul de bunuri comandate sau de distanță****

Cantitatea minimă comandată este de 500****

Ca un vin fin, este mai bine cu timpul
Pielea relaxată arată bine nou, dar arată și mai bine după luni de utilizare. Utilizarea și manipularea constantă continuă să înmoaie pielea și să-i întunece tonul original. Acum puteți avea o carcasă iPhone care are la fel de mult caracter ca și dvs., în timp ce arată mai bine odată cu vârsta.

Eficientizați-vă transportul zilnic
Având toate lucrurile esențiale la locul lor, puteți să vă luați cheile și să plecați. Dispunând de două buzunare din spate, aveți un lucru mai puțin de reținut atunci când ieșiți din casă, deoarece iPhone-ul, ID-ul și cardul de debit sunt toate ascunse în siguranță într-o carcasă frumoasă din piele.

Protecție cu stil
Este încă o carcasă și are o treabă de făcut - protejați-vă iPhone-ul zi de zi de căderi, alunecări și căderi. RelaxedLeather ia această slujbă destul de în serios. Marginea frontală ridicată de 1 mm ține cele mai dure suprafețe departe de ecranul iPhone-ului. RelaxedLeather s-a confruntat chiar și cu teste independente de cădere și a trecut toate testele cu brio. Pielea relaxată îți va proteja iPhone-ul de pericolele zilnice și va arăta grozav în timp ce o faci.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.