APRIL SAVINGS
-40%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tekeir Twelve South SurfacePad pentru Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus, cămilă

497,62 RON /lot preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 bucăți
Cantitate disponibilă
100 bucăți
Țară
Irlanda
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPhone - Apple - iPad - Camel
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
12-1431_FBA
EAN:
0742271250479
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Oferim un stoc de Twelve South SurfacePad pentru Apple iPhone 6 Plus / 6s Plus, capac din piele camel 100buc - Descriere

Suma pentru transport va fi percepută în funcție de cantitatea de bunuri comandate sau de distanță****

SurfacePad pentru iPhone este un alt tip de protecție pentru iPhone. Subțire cu pene și card de credit, SurfacePad pentru iPhone aderă și se înfășoară în jurul iPhone 6/6 Plus. În loc să vă protejeze iPhone-ul de căderea de pe o stâncă, SurfacePad din piele de lux vă protejează iPhone-ul de pericole mai frecvente, cum ar fi cheile din buzunar. Această husă minimalistă, din piele napa, are un suport încorporat pentru utilizarea hands-free a iPhone-ului. Este husa perfectă pentru cei care au un iPhone și nu se tem să-l arate. Disponibil în culorile Camel, Red Pop, Modern White, Jet Black și două culori noi pentru 2016 – Lavender și Midnight Blue.

Descrierea producătorului
SurfacePad pentru iPhone 6 Plus este o jachetă de piele Napa moale, de calitate premium, concepută exclusiv pentru a proteja iPhone-ul fără a adăuga volum și greutate.

Extrem de subțire și uimitor de ușoară, această husă luxoasă din piele protejează partea din față și din spate a dispozitivului iPhone de pericolele de zi cu zi, cum ar fi cheile și tejghelele. În interiorul capacului SurfacePad veți găsi două sloturi pentru carduri utile.

Flexați spatele, iar acest capac subțire pentru iPhone se transformă într-un suport de afișare hands-free, o necesitate pentru noile iPhone-uri mai mari.

SurfacePad este disponibil atât pentru iPhone 6, cât și pentru 6 Plus, la alegere între negru, roșu, alb și frumoasa cămilă nouă. SurfacePad pentru iPhone 6 Plus face parte din familia colorată SurfacePad, ceea ce înseamnă că poți avea jachete de piele asortate sau contrastante pentru iPhone, iPad Air și iPad mini.

Toate husele SurfacePad utilizează tehnologia SurfaceGrip pentru a se atașa la telefon. SurfaceGrip nu lasă urme sau reziduuri în urmă și poate fi reaplicat de mai multe ori.BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.