FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tencuiala de lustruire umedă

3,24 RON /kilogram preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
25 kilograme
Cantitate disponibilă
10000 kilograme
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525607
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Chit gata pentru netezirea si finisarea suprafetelor interioare, rasini sintetice, dispersii apoase, aditivi, umpluturi, cu urmatoarele caracteristi¬ci: usor de aplicat datorita consistentei cremoase are o aderenta foarte buna la o baza pregatita corespunzator, uscarea este rapida, mare alba. Absorbția este o bază scăzută și nu necesită un grund înainte de a aplica vopseaua. Absorbția este redusă datorită compoziției și aduce economii semnificative în tratamentul suprafeței (lac). Se recomandă utilizarea acoperirilor cu mai multe straturi, acestea pot fi aplicate până la 3 mm.

Domeniul de aplicare: poate fi aplicat manual sau cu mașina pe următoarele formate: tencuieli de ciment, tencuieli de gips pe bază de tencuieli și ciment, beton, plăci de gips-carton.

Instructiuni: Pasta se aplica pe substrat, intr-o grosime a stratului de la 0,2 mm la max. 3 mm. Aplicare mecanizată, produsul poate fi diluat max. 5% apă. Pentru utilizare în mai multe straturi să se usuce înainte de a aplica următorul strat este stratul de deasupra suprafeței, aproximativ 02:00, la o temperatură de 20 ° C și 65% umiditate. Aceste suprafete pot fi netede/slefuite timp de 12-24 de ore (in functie de grosime si tem¬peratura) cu șmirghel fin, obținând astfel o suprafață netedă. Pentru a preveni fisurile, previne uscarea sau înghețarea rapidă. Mediile mai puțin absorbante sunt formarea de bule și, prin urmare, în acest caz, tencuiala va fi utilizată după cum urmează: aplicați primul strat este diluat cu 10% apă, foarte subțire și după ce se aplică o ușoară zvântare (aproximativ 5 minute.). al doilea strat de subtire si dupa uscarea suprafetei (2 ore la o temperatura de 20°C tem¬peratura si 65% umiditate) se aplica acoperirea finala a tencuielii de grosimea executiei.

Timp de uscare a suprafeței (la atingere): 2 ore, uscăciune (adâncime): 24 de ore. Valorile sunt indicate la o temperatură de 20 ° C și o umiditate relativă de 65%. Consum specific indicativ: 0,5-1 kg/m². Cantitatea exactă de consum specific va fi determinată după testarea la fața locului. Acest lucru depinde de rugozitatea și grosimea suprafeței. Ambalare: găleată de plastic, 10 și 25 kg. Compartimente de depozitare răco¬roase, uscate, Temperatura de spalare intre 5°C si 30°C in ambalajul original, nedeschise. Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației, în conformitate cu condițiile de ambalare și depozitare. A se vedea data fabricației și lotul marcat pe ambalaj.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.