FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Tencuiala din silicon

3,89 RON /kilogram preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
25 kilograme
Cantitate disponibilă
10000 kilograme
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525610
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Este un tencuiala decorativa structurata, cautand "scoarta" pe baza dispersiei acri¬lo-stirenului, aditivi siliconici, pigmenti si granule de marmura sunt destinati suprafetelor exterioare si interioare. Poate fi utilizat pe orice bază minerală de suprafață: tencuială normală, tencuială de gips, beton, gips-carton și acoperiri vechi. Este rezistent la intemperii, foarte rezistent la impact mecanic, impact, abraziune si zgarieturi. Activați autocurățarea (picături¬le rostogoliți apa pe fațadă, făcând particule de murdărie)

Substrat de bază: substratul trebuie să fie perfect uscat, neted, curat, fără praf și fără grăsimi, particule libere. Suprafețele reparate trebuie să aibă aceeași structură ca și cele ale zonelor existente.

Instrucțiuni de aplicare: suprafețele trebuie să fie amorsate cu vopsea de ipsos cu cel puțin 24 de ore înainte de a aplica tencuiala decorativă. Acoperirile sunt aplicate uniform, și anume pref ¬ erabil nediluat din același lot cu o mistrie din oțel inoxidabil (flotor de oțel) într-un strat subțire (grosimea optimă a stratului trebuie să fie cât mai aproape posibil de diametrul granulelor). Atât excesul, cât și lipsa unor cauze structurale semnificative care pot declanșa diferențe și diferențe de culoare. Structurarea (obținerea unei probleme specifice) se realizează cu ajutorul unui flotor din plastic. Puteți alege aspectul, direcția și forma canelurilor în funcție de modul în care veți avea structuri (verticale, orizontale, rotunde, neregulate etc.). Îndepărtați întotdeauna excesul de material din mistrie de plastic. Aplicarea trebuie să fie continuă, deoarece în cazul unui timp lung de așteptare, materialul începe să se usuce. Formarea structurii trebuie să aibă loc imediat după aplicare, înainte de începerea uscării. Acest material nu este direct utilizabil în lumina directă a soarelui sau a vântului sau atunci când ploaia sau înghețul este un risc, deoarece ar putea apărea în timpul aplicării și uscării, crăpării și diferențelor de culoare. Substratul și temperatura aerului trebuie să fie între + 5 ° C până la + 25 ° C

Timp uscat atingere: 04:00, uscăciune (minge): 72 ore. Valorile sunt date la o temperatură de 20 ° C și o umiditate relativă a aerului de 60%. În primele 24-72 de ore de la aplicare, zona va fi protejată de ploaie, ninsoare, îngheț etc. Consum specific: 2,4- 2,8 kg/m². Consumul este relevant pentru o suprafață perfect netedă. Consumul variază în funcție de grosimea stratului și de caracteristicile substratului. Ambalare: găleată din plastic material cu o capacitate de 25 kg. Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat, Temperatura de spălare între 5 °C - 30 ° C în recipientul original, nedeschis. Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației, în conformitate cu condițiile de ambalare și depozitare. A se vedea data fabricației și lotul marcat pe ambalaj.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.