FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

162,84 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Creamberryfrozen iaurt inghetata de luare masina sticla cooler 1,5l
Mașină super-rapidă 4-în-1: pentru a face înghețată, iaurt congelat și milkshake-uri sau sticle de băuturi de răcire.
Container termic mare cu capacitate 1,5l pentru producția de înghețată în cantități mari în doar 20 de minute.
Operare usoara cu 2 butoane si temporizator de somn programabil.
De astăzi, nu mai așteptați înghețată delicioasă! Indiferent de anotimp, cu Klarstein Creamberry puteți crea instantaneu înghețată de fructe, înghețată italiană, șerbet sau iaurt congelat din ingrediente selectate, făcând ochii copiilor și ai altor gurmanzi să strălucească de bucurie.
"Creații de înghețată de casă din ingrediente delicioase în 20 de minute"
Creamberry este o mașină turbo-înghețată care îngheață ingredientele selectate într-un recipient termic de 1,5l, dublu izolat în doar 20 de minute și evocă înghețată delicioasă, cremoasă. Acest lucru garantează o reîmprospătare excelentă în zilele caniculare și distracție excelentă, iar la zilele de naștere ale copiilor - în plus, puteți fi siguri ce mănâncă cei dragi. De asemenea, vă permite să pregătiți masa de gheață luând în considerare restricții precum intoleranța la lactoză sau alergiile.
"Bucurați-vă de varietatea de arome"
În plus față de a face înghețată, mașina Klarstein Creamberry poate crea milkshake-uri delicioase în putregaiul ochiului. De asemenea, vă puteți face astfel de delicatese, cum ar fi șerbetul sau iaurtul congelat. Toate acestea se fac de către o mașină de înghețată folosind mai puțin de 10 W pe oră.
"Senzație de gheață în doar câțiva pași"
Funcționarea mașinii de înghețată este foarte simplă și se face prin controlul intuitiv al butoanelor de pe capac. Aici puteți seta timpul de funcționare al dispozitivului printr-un afișaj digital. În timpul funcționării dispozitivului, ceasul numără timpul rămas. Prin clapeta din capaccomponente, ei intră cu ușurință în recipient, unde agitatorul le amestecă laborios. Dacă o parte din conținut îngheață, atunci funcția de auto-închidere protejează motorul de deteriorarea de către un agitator prins. Pentru o manevrare mai usoara a recipientului de inghetata rece, acesta are un maner in forma de inel din plastic, usurand scoaterea recipientului din masina de inghetata, fara a-ti face griji cu privire la degeraturile de pe degete.
Vă rugăm să rețineți că recipientul mașinii de înghețată trebuie răcit în frigider cu cel puțin 8 ore înainte de a continua să produceți masa de gheață cremoasă. Prin urmare, vă recomandăm să îl depozitați în congelator, astfel încât Creamberry să poată fi întotdeauna gata de utilizare.

Produsul este după întoarcere - are o fisură de plastic, dar cu toate acestea este pe deplin operațional.

Informatii de baza:masina de inghetata 4-in-1: pentru prepararea inghetatei, iaurtului congelat si milkshake-urilor sau racirii sticlelor de bauturisturbo-echipament: inghetata proaspata cremoasa in doar 20 de minute1,5 litri de containere termiceconsum de energie economic: mai mic de 10W pe oraFeatures:operare simpla cu doua butoane si afisaj digital timer reglabil 20- 40 min.afisarea timpului ramas in timpul functionarii clapetei de umplere a masinii in capacconvenient maner inel pentru manipularea ușoară a containerelor de masă de gheațăstable, non-alunecare picioare de cauciucdimensiuni mici ale zonei ocupateinstrucție manual cu reglare / oprire comutator pe panoul frontal alimentarea cu putere: 220-240V ~ / 50-60HzDe gamădelivery: 1 x bază de bază1 x container termic1 x capac cu drive1 x manuale mixer în germană, engleză, italiană, franceză, spaniolăDimensiuni: dimensiuni (dispozitiv): 19 x 23.5 x 19 cm (lățime x înălțime x adâncime)dimensiuni (recipient termic): 15 x 18 cm (înălțime x Ø)greutate: (dispozitiv):aprox. 2,8 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.