FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Vedere decorativă ipsos orez cereale

3,63 RON /kilogram preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
25 kilograme
Cantitate disponibilă
10000 kilograme
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525609
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Este un tencuiala decorativa structurata, in cautarea "bobului de orez" pe baza de dispersii acrilice-stire¬nice, pigmenti si granule de marmura folosite pentru finisaje exterioare si interioare. tencuieli comune, tencuieli de gips, beton, plăci de gips-carton și vopsea veche: poate fi aplicată pe orice suprafață de bază minerală. Este rezistent la intemperii, foarte rezistent la impact mecanic, impact, abraziune si zgarieturi.

Pregătirea suprafeței de bază: Suprafața de contact trebuie să fie complet uscată, netedă, curată, de-sprafuită și degresată, fără particule libere. Punctele de reparatie au aceeasi structura ca si cea a suprafetei existente.

Instrucțiuni de utilizare: Suprafețele trebuie să fie amorsate cu grund de ipsos timp de cel puțin 24 de ore înainte de aplicarea tencuielii decorative. Materialul se aplica manual pe o grosime de granu¬latia din ipsos (1,5 mm) cu mistrie din inox cu spatula si circulara sparta cu un flotor neted din plastic. Nu se aplică pe suprafețe foarte fragile (de exemplu, vopsirea argilei existente, tencuiala de var, tencuiala de var, fațada din ipsos -. În aer liber). Ele nu se aplică la un interval mai mic de 2 ore după terminarea ploii (condiții de temperatură care permit pregătirea uscării). Pentru prevenirea momelii, gipsul va fi aplicat într-o singură etapă în procesul "umed în umed" (fără întrerupere). Acest lucru necesită prezența unui număr suficient de aplicatoare pe schele; Nu va funcționa la temperaturi foarte ridicate sub influența directă a soarelui, vânt puternic, ceață, umiditate ridicată de peste 80% și riscul de ploaie și îngheț. În condiții de temperaturi ridicate și foarte ridicate, se recomandă ca aplicarea gipsului să se dilueze 2% cu apă și legătura pe partea laterală a fațadei , care nu este expusă direct la lumina soarelui. Se recomandă reaplicarea produsului după scopul local de a efectua reparații și ajustări pe o suprafață deja aplicată, deoarece aceste zone se remarcă în aspectul general al finisajului. Substratul și temperatura aerului trebuie să fie între 5 ° C și 25 ° C

Tencuieli colorate importante: cu agregate naturale sunt posibile variații în nuanță; Prin urmare, acesta va fi utilizat numai cu același număr de material lot pe aceeași suprafață; în caz contrar, materialul se va amesteca între ele pentru a evita diferite nuanțe pentru a evita obținerea. Curățarea uneltelor se face imediat după utilizare cu apă sau apă cu săpun. Timpul de uscare superficial (atingere): 04.00, uscăciune (minge): 72 ore. Valorile?? sunt indicate pentru o temperatură de 20 ° C și o umiditate relativă de 60%. Aprox.: În primele 24-72 de ore de la aplicare, suprafața este afectată de ploaie, zăpadă, îngheț etc. Consumul specific ar trebui protejat. 2,9-3,1 kg / m2. Consumul este pentru suprafata perfect neteda. Consumul variaza in functie de grosimea aplicata si de substratul caracteris¬ticile. Ambalare: găleată de plastic de 25 kg. Depozitare: A se păstra pe o temperatură rece, uscată, între 5 ° C și 30 ° C în ambalajul original, nedeschis. Capacitatea în cadrul valurilor: 24 de luni de la data fabricației, cu condițiile de ambalare și depozitare. A se vedea data fabricației și loturile marcate pe ambalaj.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.