FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Acum bucurați-vă de ore întregi de muzică fără a vă deteriora căștile. Dispune de tehnologie de conducere osoasă care creează vibrații pentru a transmite sunetul prin oasele feței (maxilare și pomeți) direct la urechea internă. Designul wrap-around îl face extrem de ușor, flexibil și oferă o potrivire personalizată și sigură.

DETALII PRODUS
Ați avut vreodată căști care nu se potrivesc sau cad? Sau aveți o cască care se murdărește de la a fi în ureche? Sau știați că căștile convenționale pot provoca leziuni ale auzului pe termen lung timpanelor și nici măcar nu ați ști acest lucru?

CARACTERISTICI:
Tehnologia de conducere osoasă: Acum bucurați-vă de ore întregi de muzică fără a vă deteriora căștile. Dispune de tehnologie de conducere osoasă care creează vibrații pentru a transmite sunetul prin oasele feței (maxilare și pomeți) direct la urechea internă. Designul wrap-around îl face extrem de ușor, flexibil și oferă o potrivire personalizată și sigură.

Confort și stabilitate de neegalat: designul ergonomic oferă confort maxim și asigură menținerea acestuia, indiferent de situație. Indiferent dacă faceți un antrenament intens, drumeții, alergare, alpinism, patinaj, conducere sau multe altele și alimentat prin USB, ceea ce îl face perfect pentru orice situație.

Conexiune Bluetooth 5.0: bucurați-vă de experiența mâinilor libere. Cu o rază de acțiune de până la 10 m, nu va trebui niciodată să ajungeți la dispozitiv din nou și din nou. Se conectează fără efort cu smartphone-uri, tablete și alte dispozitive Bluetooth în cel mai scurt timp.

SPECIFICATII:
Timp de lucru: ≥7 ore
Timp de încărcare: 0,8 ore
Versiunea Bluetooth: V5.0
Domeniu de lucru: 10 metri
Timp de așteptare (starea oprit): 2800 ore
Durată standby (stare conectată): 180 ore
Impermeabil: IPX5
Tip: Căști fără fir Open Ear
Tensiune de încărcare: DC 5V
Frecvență: 20HZ-20kHz
Sensibilitate microfon: 42dB
Greutate netă: 16 g



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.