FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
12 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Wok cu inducție 32,5 cm, tigaie wok cu mâner din lemn detașabil, oală din fier din oțel carbon cu capac din sticlă, neacoperită, neagră
luminator 12233 32cm
Stare: Un bun, bun nou-nouț.
Pret unitar: 9,00 €
Numar piese pe palet: 96 bucati

Despre acest articol

Oțel carbon de înaltă calitate - Fabricat din oțel carbon de înaltă calitate, suprafața este tratată cu dublă oxidare și nitrurare, iar după topirea la temperatură înaltă, lustruirea și rafinarea de trei ori, asigură durabilitate excelentă și rezistență la rugină.
100% non-toxic - fără acoperire, 100% fără substanțe chimice toxice precum PFOA și PFOS. Duritatea este de patru ori mai mare decât cea a fierului obișnuit. Poate fi folosit cu orice spatulă și instrument de curățare fără a vă face griji cu privire la zgârieturi și deformare. Cu o frecvență din ce în ce mai mare, wok-ul devine un wok antiaderent.
Design detaliat - Manerul detasabil din lemn este special conceput pentru depozitare usoara. Ușor de dezasamblat fără unelte. Inelul de agățat este pentru depozitare și ușor de uscat. Mânerul auxiliar ajută la mutarea sau depozitarea wok-ului, mânerul ergonomic din lemn anti-alunecare îl menține rece în timpul gătitului la temperatură ridicată, oferind în același timp o prindere sigură și confortabilă.
Wok cu economie de energie - bază plată potrivită pentru toate tipurile de aragaz, inclusiv mașini de gătit cu inducție, mașini de gătit cu gaz, plite electrice, plite de sticlă ceramică etc.; Suprafața wok-ului este netedă și strălucitoare, nu se lipește ușor, se folosește mai puțin ulei la gătit. Incalzire rapida si uniforma.
Ușor de curățat - Vă rugăm să asezonați wok-ul înainte de utilizare, deoarece cu o utilizare și îngrijire corespunzătoare, wok-ul poate deveni un wok fizic antiaderent și poate obține un efect de curățare rapid.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.