FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Wolnowar Quickstick Sous-vide aragaz 20 l 1300 W

422,36 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein - Captiva
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Pret regulat: 529,99 zł
Pretul nostru: 424 PLN

Quickstick Slow cooker Sous Vide Termostat pompa de circulatie 20 l din otel inoxidabilIn 3 pasi spre vasul perfect cu gust complet. Dieta LowCarb, alimente crude, dieta sau reducerea greutății - cu un aragaz lent gătești fără a pierde vitamine și nutrienți, fără efort și la fel ca profesioniștii.

O pompă de circulație și un sistem inteligent de deconectare asigură gătitul lent precis results.To trăi conștient înseamnă, de asemenea, să mănânci conștient, ceea ce înseamnă gătit conștient. Quickstick-ul lui Klarstein este un dispozitiv de precizie care aderă la această filozofie. 

Un avantaj special al gătitului lent: Datorită încălzirii blânde, nu există pierderi de vitamine și minerale, dar acestea rămân în produsul gătit fără a se dizolva în apă clocotită. Nu este doar gustos, ci și sănătos. Cu o putere de 1300 W, Klarstein Quickstick încălzește până la 2 litri de apă cu o precizie de 0,2° C. Pompa de circulație încorporată menține temperatura apei la un nivel prestabilit constant în intervalul de 50-95° grade. Rezultatul perfect al gătirii lente a alimentelor ambalate în pungi vidate este astfel garantat.

Sistemul inteligent de deconectare împiedică revărsarea sau arderea apei atunci când nu există suficientă apă. Puteți părăsi în siguranță bucătăria în timp ce gătiți.

Aragazul lent Quickstick este fabricat din oțel inoxidabil și poate fi operat prin intermediul afișajului tactil LCD. În plus față de procesul Sous Vide, Klarstein Quickstick poate fi folosit și pentru gătitul normal la temperaturi scăzute, pentru încălzirea sau menținerea alimentelor calde.Ușor de curățat, fără a ocupa mult spațiu și a captiva optic aragazul lent Klarstein Quickstick  face ca gătitul sănătos să se joace un copil și este, de asemenea, un dispozitiv profesional pentru laici.

Informații de bază:Control precis al temperaturii (+/- 0,2 C)Temperatură constantă în întregul recipient datorită pompei de circulație încorporatăControlul temperaturii în intervalul 50-95 °C

Caracteristici:Afisare pornire/oprire switchFunctie timer (0:00 - 59:59)Afisaj tactil LCD albastru Atingeri din otel netainlessFunctionare si curatAre nu ocupa mult spatiuPutere: 1300 wattPutere: 220-240 V; 50 Hz

Domeniul de aplicare al livrării:1 x dispozitivUtilizator manual în limba germană (alte limbi: engleză)

Dimensiuni: Dimensiuni aprox.: 36.7 x 13.5 x 8.8 cm (W x H x D) Greutate: aproximativ 1,1 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.