FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
3 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Explorează-ți instinctul
Duritate de calitate militară / 10 ATM Rezistență la apă Măsurarea saturației cu oxigen din sânge
DESIGN PREGĂTIT PENTRU AVENTURĂ
Rezistență pentru a se potrivi cu a ta
Forma Amazfit T-Rex Pro este dură și solidă, cu unghiuri distincte. După ce a trecut de 15 teste de grad militar1, ceasul se poate lupta cu tine prin deșerturi fierbinți, păduri tropicale umede și ghețari polari. Fiți martor la rezistența care înfruntă elementele cu ușurință.
* Datele relevante pe această temă provin din următorul raport: H202005252293-01EN-G2. Nu se recomandă expunerea prelungită, deoarece poate deteriora ceasul și componentele acestuia.
Duritate din interior spre exterior
Amazfit T-Rex Pro este o combinație titanică de practicitate, rezistență și confort.
Rama exterioară este supusă unui proces de pulverizare a metalului, care îmbunătățește texturile bogate ale corpului de ceas ușor de 60 g.
Claritatea ecranului color HD AMOLED de 1,3 inchi, cu afișajul său mereu activ, vă asigură că nu trebuie să vă opriți activitatea pentru a verifica informațiile importante.
Amazfit T-Rex Pro este însoțit de o curea din silicon prietenoasă cu pielea, cu un design care absoarbe transpirația, pentru a se asigura că rămâne uscată și confortabilă.
PARTENERUL TĂU ÎN EXPLORARE
Ia drumul și înfruntă orice vine
Amazfit T-Rex Pro este un partener de explorare de nivel înalt, care acceptă patru sisteme globale de navigație prin satelit, rezistență la apă de 10 ATM2, un sistem de măsurare a saturației de oxigen din sânge3, un monitor de vreme4, un monitor pentru răsăritul și apusul soarelui4, un afișaj pentru faza actuală a lunii5, o busolă și un altimetru barometric, o autonomie ultra-lungă a bateriei de 18 zile6 cu utilizare obișnuită și peste 100 de moduri sportive diferite7.
Explorează Necunoscutul
Cele patru sisteme globale de navigație prin satelit suportate oferă o poziționare rapidă cu un grad ridicat de precizie. Indiferent unde te duci, vei ști întotdeauna unde te afli8.
Ride the Tide and Make a Splash
Cu o clasă de 10 ATM, Amazfit T-Rex Pro este rezistent la apă până la o adâncime de până la 100 de metri2, astfel încât să puteți naviga, înota sau explora împreună misterioasa lume subacvatică.
Urcați în siguranță cu măsurarea saturației de oxigen din sânge3
În zonele de mare altitudine, fiecare metru pe care îl parcurgeți în sus vine cu provocări mai mari. Prin urmare, Amazfit T-Rex Pro vă va avertiza ori de câte ori va detecta că experimentați schimbări majore de altitudine9 și vă va solicita să faceți testul de saturație cu oxigen din sânge. Acest test poate fi făcut și ori de câte ori vă simțiți inconfortabil, pentru a vă proteja mai bine corpul.
Faceți exerciții la maxim și urmăriți fiecare mișcare
Amazfit T-Rex Pro are peste 100 de moduri de sport7 și poate fi folosit pentru a monitoriza date critice, cum ar fi ritmul cardiac de antrenament, distanța parcursă, viteza de mișcare și caloriile arse în timp real pentru majoritatea modurilor de sport, pentru a vă ajuta să urmăriți și să vă îmbunătățiți. performanta atletica.
Algoritmul FirstBeat™ evaluează date specializate, cum ar fi consumul maxim de oxigen10, timpul de recuperare completă și sarcina de antrenament, pentru a cuantifica realizările tale după fiecare provocare.
Cel mai recent algoritm de recunoaștere a antrenamentului ExerSense™, dezvoltat de sine, recunoaște automat opt moduri de sport și înregistrează datele de antrenament corespunzătoare11.
PROTEJAȚI-VĂ SĂNĂTATEA ȘI PĂSTRAȚI-VĂ ÎN FORMĂ
Păstrează-ți progresul cu monitorizarea ritmului cardiac12
Amazfit T-Rex Pro oferă monitorizare 24 de ore a ritmului cardiac și este capabil să furnizeze alerte instantanee pentru ritmul cardiac ridicat. Sănătatea inimii este o prioritate de top, astfel încât Amazfit T-Rex Pro o urmărește în orice moment și, de asemenea, poate înregistra variabilitatea ritmului cardiac (HRV) pe parcursul zilei, pentru a vă monitoriza nivelul de stres. A învăța să te relaxezi este primul pas în a-ți proteja sănătatea.
Obțineți evaluări personalizate cu PAI13
PAI este un sistem de evaluare a sănătății care utilizează un algoritm pentru a transforma informații complexe, cum ar fi ritmul cardiac, durata activității și alte date de sănătate, într-o singură valoare numerică unică pentru fiecare utilizator. Sistemul de evaluare a sănătății PAI acceptă majoritatea modurilor de antrenament, indiferent de oră sau locație și, în plus, creează, de asemenea, o evaluare personalizată a sănătății pentru fiecare utilizator, pentru a oferi o experiență de utilizator personalizată.
Înțelegeți-vă odihna cu monitorizarea calității somnului14
Calitatea somnului este esențială pentru sănătate, așa că Amazfit T-Rex Pro vă servește ca asistent personal de somn. Ceasul poate recunoaște diferite stări de somn - cum ar fi fazele de somn ușor, profund și REM, precum și somnul în timpul zilei și monitorizează eventualele probleme de respirație în timpul somnului15.
Asistentul personal suprem
Amazfit T-Rex Pro vă anunță despre orice mesaje text sau apeluri primite, alarme și evenimente programate, pentru a preveni să pierdeți orice informație importantă. De asemenea, poate controla cu ușurință redarea muzicii de pe telefonul mobil prin Bluetooth, astfel încât să vă puteți bucura de listele de redare preferate din mers.
Specificații:

Dimensiuni: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Greutate: 59,4 g (cu curea)
Material corp: policarbonat
Material curelei: cauciuc siliconic
Lungimea curelei: 122 mm (lungime), 78 mm (scurtă)
Lățimea curelei: 22 mm
Grad de rezistență la apă: 10 ATM
Ecran tactil: sticlă securizată + strat anti-amprentă
Ecran: Ecran HD AMOLED de 1,3".
Rezoluție: 360 X 360
Alw



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.