FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Curățare extremă, extraordinar de automatizată
Caracteristici integrate puterniceEliberați-vă mâinile, lăsați schimbarea să se întâmple
Stație inteligentă de curățare

Spălarea automată a tampoanelor
Colectarea automată a prafului
Uscare automată cu aer cald
Reumplere automată cu apă

Sistem avansat de recunoaștere și evitare a obstacolelor S-Cross AI AI™
Navigare LDS, AI + evitarea obstacolelor 3D
Asistent™ S-Moping - Alocare inteligentă a apei pentru ștergere neîntreruptăRidicare automată a plăcuțelor - Identificați covoarele, tampoanele de ridicare automată
Stație inteligentă de curățareOprire unică, fără spălare, fără golire
Fără tampoane de spălat sau golirea coșului de gunoi cu mâinile Curățare hands-free complet automată
Stația all-in-one inteligentă complet automată acceptă funcții multidimensionale all-in-one, cum ar fi colectarea automată a prafului, spălarea tampoanelor, uscarea la cald și reumplerea. Frecvența de colectare a prafului și modurile de curățare a mopului pot fi, de asemenea, setate pentru o utilizare complet hands-free.
* Frecvența de colectare a prafului, modurile de curățare a mopului pot fi setate în aplicația Mi Home / Xiaomi Home -> Selectați Xiaomi Robot Vacuum X10+ -Setări > -> Setări stație și selectați în funcție de nevoile dvs.
Spălare automată a tampoanelor Răzuire rotativă pentru rezultate superioare
Debitul puternic de apă spulberă tava de curățare și înmoaie rapid tampoanele, rotindu-se și răzuind la viteză mare pentru a îndepărta petele înainte de uscarea automată, pentru o curățare fără pată, fără mâini.
Colectare automată a prafului prin conducte duble de aer Toate deșeurile intră într-o singură pungă pentru a menține mâinile curate
Cu ventilatorul de alimentare de 17000Pa* și designul dual de colectare a prafului prin conducte de aer, coșul de gunoi este golit în 10 secunde*. Sacul de praf încorporat de 2,5 L conține 60 de coșuri de gunoi*.
Uscare rapidă cu aer cald timp de 2 ore* Pentru absorbante proaspete, nu este nevoie să se usuce
Odată ce absorbantele au fost spălate, timpul minim de uscare la cald de 2 ore garantează prospețime fără umezeală și fără miros.
Rezerva automată asigură un nivel constant de umiditate Îndepărtați petele persistente, curățați profund podelele
Stația all-in-one reumple rezervorul de apă al aspiratorului robotului, menținând umiditatea tamponului.
Asistent™ S-Moping Ajutor inteligent pentru gestionarea reumplerii conectate
Noul asistent™ S-Mopping conectează stația all-in-one la aspiratorul robotului, astfel încât, atunci când senzorul detectează că nivelul din rezervorul de apă curată este scăzut, apa este distribuită inteligent pentru a asigura ștergerea neîntreruptă.*Performanța reală poate varia din cauza diferențelor dintre factorii obiectivi, cum ar fi tipurile de gospodărie și mediul.
Senzor avansat de recunoaștere și evitare 3D S-Cross AI™
Recunoaștere AI+Evitare multidimensională 3D a obstacolelor Precizie a senzorului la nivel milimetric*, răspuns rapid și evitare stabilă a obstacolelor
Noul sistem de senzori S-Cross AI™ Advanced 3D de recunoaștere și evitare a obstacolelor, cu precizie milimetrică* a senzorilor, susține identificarea obiectelor și a mediului, mișcarea controlată de curățare și evitarea stabilă a obstacolelor.

Recunoașterea obiectelor
Recunoașterea mediului

Cameră AI precisă Recunoașterea obiectelor asemănătoare ochilor, planificare flexibilă și curățare
Camera Advanced AI folosește un algoritm grafic AI pentru a identifica diverse obstacole pe podea și în camerele din jurul casei. Planificarea flexibilă a căilor de evitare și a secvențelor de curățare, pentru curățarea inteligentă a locuinței fără intervenție manuală.

Cabluri de alimentare
Șosete
Papuci
Fani
Balanță
Scaune de bar
Formatori
Mobilă

Navigare laser, scanare în întreaga cameră Planificarea inteligentă a rutelor se adaptează la orice mediu
Cu tehnologia de navigație laser de vârf din industrie, scanarea 360° a mediilor interioare, aspectul casei este cartografiat rapid, iar căile de curățare sunt planificate cu precizie, fără riscul de lumină sau interferențe de mediu. Hărțile 3D pot fi generate folosind aplicația Mi Home / Xiaomi Home, cu imagini 3D clare la atingerea unui buton.

Scanare cu precizie la 360° în întreaga casă

Performanță îmbunătățită de curățareÎndepărtarea puternică a petelor și a prafului
Recunoașterea covoarelor cu ultrasunete, returnarea inteligentă a tamponului pentru spălarea mopului Ridicare automată a plăcuței pentru a evita contaminarea secundară
Recunoașterea cu ultrasunete a covoarelor ridică automat tampoanele pentru a evita umezirea covorului și activează puterea suplimentară de aspirație în timp ce îndepărtează praful. Returul pentru ciclul de spălare a mopului va declanșa, de asemenea, ridicarea automată a plăcuței pentru a evita contaminarea secundară.

Recunoașterea covoarelor - Ridicare automată
Returnarea tamponului pentru spălarea mopului - Ridicare automată
Aspirație constantă - Covoare curate

*Tampoanele pot fi ridicate automat cu 7mm. Cu toate acestea, dacă covorul este mai gros de 5 mm sau este fabricat din materiale cu fibre lungi, vă recomandăm să selectați modul "Evitați covoarele" prin intermediul aplicației Mi Home / Xiaomi Home.
Mop rotativ cu presiune cu tampon dublu Îndepărtarea puternică a petelor nu lasă urme de murdărie pe podea
Suport dublu de rotație la viteză mare de 180rpm*, 3 setări ale volumului de apă, ștergere manuală cu presiune simulată*, putere de curățare de 5 ori mai eficientă* pentru a scăpa podelele de scurgerile de cafea, noroiul uscat și alte pete. Acțiune silențioasă cu modul cu un singur mop pentru curățare cu zgomot redus, astfel încât să vă puteți bucura de un somn nederanjat.
4000Pa suflantă ventilator puternic de aspirație Absorbiți resturile și particulele de sol într-o clipă
Putere de aspirație îmbunătățită cu suflantă ventilator de aspirație puternică de 4000Pa*, 4 setări de aspirație pentru praf, păr și



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.