FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Control de la distanță prin smartphone - 2200 W - Potrivit pentru medii de până la 46 m2 - Temperatură constantă între 16-28ºC - Afișaj încorporat - IPX4 rezistent la apă
Incalzire rapida a camerelor cu 2200W
Pentru a fi mai precis, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S este un încălzitor electric inteligent, cu folie de aluminiu și 72 de elemente încălzibile. Acest lucru îl face perfect pentru încălzirea spațiilor de până la 46 m2. Și datorită puterii sale mari de disipare a căldurii, de până la 2200 W, va face acest lucru rapid.
Funcționare silențioasă și încălzire naturală cu aer
Un alt avantaj al acestui calorifer este ca nu are ventilatoare, astfel incalzeste aerul in mod natural, fara a-l usca si fara a misca particule care pot agrava simptomele de alergie, si efectuand o operatiune mai silentioasa. În schimb, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S folosește un sistem de conducere în rețea, asemănător cu fagure, care ghidează fluxul de aer către suprafață.
Temperatura constanta intre 16-28ºC
Alegeți temperatura pe care o doriți între 16 și 28 de grade și relaxați-vă, Mi Smart Space Heater 1S se ocupă de restul. Datorită senzorului dublu de temperatură integrat, încălzitorul Xiaomi 1S menține o temperatură constantă când este atinsă valoarea prestabilită.
Control de la distanță de pe smartphone
Și iată partea inteligentă! Conectați radiatorul Mi Smart Space Heater 1S prin Wi-Fi și aplicația Mi Home și controlați-l de pe smartphone de oriunde. Porniți-l când plecați de la serviciu, astfel încât când ajungeți acasă camera să fie deja caldă; ridica sau scade temperatura fara sa te misti de pe canapea sau pat, etc...
Control ecran tactil
Deși, dacă nu doriți să folosiți telefonul, nici nu va fi nevoie. Încălzitorul de spațiu inteligent Xiaomi Mi are, de asemenea, un ecran mare cu trei niveluri de luminozitate și control tactil pentru a putea seta temperatura și pornirea de acolo.
Un design meticulos tipic Xiaomi
Ceea ce diferențiază Mi Smart Space Heater S de restul încălzitoarelor din această gamă de preț este atenția la detalii. Pentru început, toate marginile și colțurile sunt rotunjite, pentru a evita rănile cauzate de lovituri; iar picioarele sale sunt anti-alunecare. În plus, va fi foarte ușor de transportat și depozitat datorită greutății sale reduse de 6 kg și mânerelor laterale. Și, desigur, va fi pe deplin utilizabil în baie datorită impermeabilizării certificate IPX4.
*Acest dispozitiv Xiaomi se sincronizează cu serverul european
Specificații:

Parametri generali

Marca: Xiaomi
Produs: Încălzitor inteligent
Nume: Mi Smart Space Heater
Model: 1S (DNQZNB05ZM)


parametri tehnici

Tip: Sheet Crest
Sursa de caldura: electrica
Putere de incalzire: 2200 W
Protecție la supraîncălzire: Da


Proiecta

Mânere: Da
Afișaj digital: da
Culoare: Aluminiu/Alb
Opțiuni de așezare: podea


Dimensiuni si greutate

Dimensiuni (inaltime x latime x adancime): 459 x 684 x ​​90 mm
Latime cu suport: 203 mm
Greutate: 6 kg




BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.