FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Mi Motion-Activated Night Light 2 - Bluetooth
Lumină inteligentă 3 în 1 pentru iluminare, detectarea mișcării și detectarea luminii

Activat prin mișcare: activare cu mișcare cu rază mare, lumina se aprinde imediat ce intri în spațiul întunecat
Rotire la 360°: Design magnetic pentru reglaje flexibile ale unghiului
Consum redus de energie: 17 luni de viață a bateriei atunci când este utilizat exclusiv ca senzor
Detectarea mișcării: detectarea mișcării umane/animale
Detectarea luminii: detectarea condițiilor de iluminare ambientală
Legătură inteligentă: Conectați-vă la o serie de dispozitive inteligente prin intermediul gateway-ului Bluetooth

Ajustări inteligente ale luminii prin aplicațiePersonalizați-vă iluminarea ideală de noapte
Mișcarea activată prin mișcare Night Light 2 (Bluetooth) poate detecta mișcarea umană în întuneric. Odată detectat, lumina se aprinde. Actualizările dispozitivului au fost făcute ținând cont de dvs. Găsiți iluminarea perfectă pentru mediul dvs., luminozitatea și timpul de iluminare pot fi reglate ambele în aplicația Mi Home/Xiaomi Home.
*Pentru a face setările sau a actualiza firmware-ul în aplicație, activați mai întâi funcția Bluetooth de pe telefon, apoi mișcați-vă corpul în raza de inducție a luminii de noapte sau împingeți comutatorul Bluetooth în oricare parte.* Testul de luminozitate a luminii de noapte Raport Nr.: WTF20F02004812N.
Funcții independente ale senzorului* Profitați la maximum de conexiunile smart link
Convenabil și distractiv, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) poate fi folosit ca senzor de mișcare* și senzor de lumină*. Folosind gateway-ul Bluetooth, dispozitivul poate fi setat să se conecteze cu diferite dispozitive în momente diferite.
*Funcțiile senzorului pot fi activate numai atunci când sunt conectate printr-un gateway Bluetooth. Asigurați-vă că contul dvs. conține dispozitive cu suport pentru gateway Bluetooth.*Senzorul de lumină poate fi utilizat pentru a detecta două forme de iluminare ambientală: strălucitoare sau întunecată. Date specifice nu sunt afișate.* Aplicația Mi Home/Xiaomi Home conține zece condiții de raportare diferite, când dispozitivul este utilizat ca senzor de mișcare și lumină. Inclusiv: mișcarea corpului uman, starea luminii ambientale strălucitoare/întunecată, starea luminii ambientale strălucitoare / întuneric și mișcare umană, fără mișcare a corpului uman timp de X minute.
Când ajungeți acasă de la serviciu la ora 19:00, lumina de noapte din verandă detectează mișcarea și iluminarea ambientală întunecată și aprinde automat plafoniera LED Mi Smart și purificatorul de aer Mi
Când te trezești între miezul nopții și 7:00, lumina de noapte din dormitorul tău detectează mișcarea și aprinde automat plafoniera Mi Smart LED la luminozitate scăzută
Design cu suport magnetic Rotire la 360° pentru scenarii de iluminare și mai accesibile
Lampa de noapte poate sta liber pe suprafețe plane, cum ar fi noptiere. Autocolantul* de pe bază poate fi folosit pentru montare. Îmbunătățiți luminozitatea în dulapuri și verandă pentru o lumină clară, fără a fi nevoie să aprindeți o lumină de la rețea. Reduceți luminozitatea scărilor și dormitoarelor pentru o iluminare moale, fără perturbări. Scoateți lumina de noapte de la bază pentru a o utiliza separat.
*Nu reutilizați autocolantul adeziv de la acest produs, deoarece acest lucru poate cauza deteriorarea suprafețelor. Asigurați-vă că produsul este poziționat corect înainte de atașare.
Doar trei baterii AA 365 de zile de autonomie la cea mai scăzută setare de luminozitate*
180 de zile de viață a bateriei la cea mai mare setare de luminozitate*. De asemenea, puteți dezactiva funcția de lumină de noapte prin aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Utilizare pe termen lung, fără probleme, cu 17 luni de viață a bateriei atunci când este utilizat exclusiv ca senzor.*
*Durata de viață a bateriei când funcția de iluminare este în uz este calculată pe baza luminii aprinse de 15 ori pe zi, fiecare pentru o durată de 15 secunde. * Bateriile AA nu sunt incluse în pachetul produsului. *Durata de viață a bateriei atunci când dispozitivul este utilizat exclusiv ca senzor și funcția de iluminare nu este utilizată este calculată pe baza a 80 de detectări de mișcare și 20 de detectări de lumină pe zi, precum și 24 x 6 = 144 de rapoarte regulate pe zi.*The datele prezentate mai sus sunt calculate pe baza unei baterii AA cu o capacitate nominală de 1500 mAh.
Arie largă de detectare de 120° Distanța senzorului de până la 6 m
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) dispune de o lentilă Fresnel personalizată capabilă să detecteze cele mai sensibile mișcări ale omului. Dispozitivul dispune de un senzor orizontal foarte larg de 120°, capabil să detecteze mișcarea la o distanță de 6 m* în fața luminii și la o distanță de 2,5 m* în lateral.
*Raportul de testare al senzorului de lumină de noapte nr.: WTF20F02004812N.
Fără pâlpâire vizibilă*, fără lumină albastră dăunătoare*Sursa de lumină este configurată științific pentru o protecție îmbunătățită a ochilor
Dispune de lumină galbenă caldă și blândă de 2800K*, fără pâlpâire vizibilă sau lumină albastră dăunătoare, astfel încât să vă puteți trezi noaptea fără a deranja pe nimeni.
*Fără pâlpâire vizibilă, fără lumină albastră dăunătoare, raport de testare 2800K nr.: WTF20F02004812N.
Instalare
Pentru o detecție precisă, se recomandă să orientați lumina în jos atunci când baza a fost montată la peste 1,9 m deasupra podelei. Din același motiv, se recomandă să orientați lumina în sus atunci când soclul a fost montat sub 0,5 m deasupra podelei. Pentru diferite înălțimi de montare, unghiul trebuie ajustat



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.