FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
11 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Redați în flux în 4K, oriunde

Media portabilă de streaming 4K
Sunt acceptate Dolby Atmos™ și Dolby Vision®
Funcționat de Android TV™ 11
Asistent Google* încorporat

O nouă eră a conectivității inteligente
Cu sistemul inteligent Android TV™, Xiaomi TV Stick 4K vă oferă o nouă experiență multimedia oricând și oriunde. Compact și portabil, oferă o viață mai inteligentă afișajelor dvs.*.
Experimentați minunea Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K este echipat cu Android TV™ 11, oferind o experiență simplă, dar captivantă. Descoperiți peste 400.000 de filme și emisiuni din aplicațiile dvs. preferate. Obțineți peste 7000 de aplicații de pe Google Play*. Redați muzică și jocuri, proiectați de pe orice dispozitiv și multe altele*.
Experiența de vizionare supremă
Ieșirea 4K* de rezoluție ultra-înaltă combinată cu tehnologia Dolby Vision® duce calitatea video la un alt nivel. Participă la o experiență vizuală vie și captivantă.
Sunet surround* pentru o experiență audio superioară
Indiferent dacă sunteți pasionați de muzică, jocuri, filme sau drame TV, adăugarea tehnologiei Dolby Atmos® și DTS HD oferă mai multă bogăție și realism sunetelor decât oricând.
Faceți-vă televizorul mai inteligent cu Asistentul Google*
Cu Google Assistant*, vă puteți bucura de acces rapid la o mulțime de divertisment, puteți căuta informații și vă puteți controla dispozitivele de acasă inteligente. De asemenea, oferă confortul recunoașterii vorbirii televizoarelor non-inteligente.
Mic, dar puternic
Factorul de formă compact al Xiaomi TV Stick 4K are un procesor quad-core care oferă performanțe puternice. Indiferent dacă vizionați un film de înaltă rezoluție, ascultați muzică de înaltă calitate sau jucați jocuri, viteza și stabilitatea sunt ceea ce vă puteți aștepta.

Procesor quad-core
GPU de înaltă performanță
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Pune-ți micul ecran pe ecranul mare
Transmiteți în flux divertismentul pe care îl iubiți de pe telefon, tabletă sau laptop pe televizor folosind Chromecast încorporat*.
Modalități mai ușoare de conectare

HDMI
Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth®

Telecomanda bluetooth 360°
Dispunerea butoanelor ușor de utilizat, combinată cu Bluetooth și suportul pentru controlul vocal, înseamnă că vă puteți bucura de control la 360° din orice unghi. Totul este despre comoditate, confort și controlul lucrurilor în felul tău.
Design ușor și portabil
Folosiți-l acolo unde aveți nevoie: factorul de formă ușor și compact al Xiaomi TV Stick 4K îl face ușor de utilizat și transportat. Urmărește conținutul tău video preferat oricând și oriunde, indiferent dacă ești acasă sau departe.
Gata de utilizare în doar 3 pași

Conectați Xiaomi TV Stick 4K la televizor
Conectați-vă la Wi-Fi
Începeți să vă uitați

Specificații:

Dimensiuni

Lungime - 106,8 mm
Lățime - 29,4 mm
Grosime - 15,4 mm
Greutate - 42,8 g
Culoarea neagra


Specificații

Rezoluție de ieșire - 4k
CPU - Quad-core Cortex-A35
GPU - Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Stocare - 8 GB
Sistem de operare - Android TV™ 11
Conținut - Netflix, Amazon Prime Video și Youtube preinstalate


Conectivitate wireless

Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0


Decodor

Decodor video - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Format video - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Decodor audio - DTS HD, Dolby Atmos
Format audio - MP3, AAC, RM, FLAC
Decodor de imagini - JPG, BMP, GIF, PNG


Porturi

HDMI x 1
Micro USB x 1



Note
*Disponibilitatea Asistentului Google variază în funcție de piață. Vă rugăm să consultați site-ul web oficial Asistent Google pentru mai multe informații.*Dispozitivul de afișare trebuie să accepte intrarea printr-un port HDMI.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast integrat și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.*Platformele și conținutul pot varia în funcție de țara sau regiunea dvs. Vă rugăm să consultați serviciile disponibile în locația dvs. pentru mai multe detalii.*Necesită conținut TV și video care acceptă rezoluție 4K sau Dolby Vision®.*Necesită conținut TV și video care acceptă decodare Dolby Atmos™ sau DTS.*2 GB + 8 GB de stocare : Capacitatea disponibilă reală poate varia sau poate fi redusă din cauza unui număr de factori. Deoarece sistemul de operare ocupă o parte din memorie (RAM), spațiul real disponibil este mai mic decât capacitatea de memorie marcată. Datorită instalării sistemului de operare și a programelor preinstalate care ocupă o parte a memoriei flash (ROM), spațiul de stocare disponibil real este mai mic decât capacitatea marcată pentru stocare flash.*Necesită aplicații compatibile Chromecast built-in™.*Utilizați Bluetooth 5.0 necesită dispozitive finale care acceptă și caracteristicile corespunzătoare.* Imaginile și conținutul produsului de pe pagina site-ului produsului au doar scop ilustrativ. Efectele reale (inclusiv, dar fără a se limita la, aspectul, culoarea, dimensiunile) și conținutul de pe afișaj (inclusiv, dar fără a se limita la, imagini de fundal, imagini, design UI) pot varia. Vă rugăm să consultați produsul real.* Site-ul produsului arată datele tipice ale valorii. Toate datele provin de la laboratoarele Xiaomi, parametrii de design și tehnologie, iar datele au fost furnizate de furnizori. Datele de testare pot varia ușor între diferitele versiuni de testare și medii de testare și pot să nu reflecte produsul real.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.