FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Fii inteligent, fii în formă

Încorporat - GPS/GLONASS
Ecran color elegant de 1,4 inchi
5 ATM - rezistenta la apa
Peste 120 de fețe de ceas/suport emoji
Monitorizarea ritmului cardiac/somnului
Până la 9 zile de viață a bateriei

Peste 1000 de combinații personalizate Aspect nou oricând doriți
Mi Watch Lite nu este doar un ceas inteligent, ci are propria sa personalitate unică. Există trei opțiuni de culoare pentru carcasa ceasului, cinci opțiuni de culoare pentru curea, peste 120 de fețe de ceas tematice și personalizare a funcției de față a ceasului* pentru a vă satisface stilul în continuă schimbare.
Ecran tactil color TFT de 1,4 inchi
Acceptă ajustarea automată a luminozității. Tot ce trebuie să știi pe un singur ecran.
Se ocupă atât de exerciții în interior, cât și în aer liber. Propriul antrenor personal
11 moduri de antrenament5 Rezistență la apă ATM până la 50 m
Indiferent dacă vă aflați în interior sau în aer liber, Mi Watch Lite vă ține evidența mișcărilor în timp real și vă sprijină stabilirea unor obiective specifice de antrenament pentru a ajuta la îmbunătățirea rezultatelor exercițiului.

Alergare în aer liber
Banda de alergare
Ciclism în aer liber
Apa deschisa
înot
Stilul liber
Înot la piscină
Cricket*
Drumetii montane
Pistă de alergare
Mersul pe jos
Ciclism în interior

Sistem precis de poziționare prin satelit dualExplorați la nesfârșit
Cu poziționarea GPS+GLONASS și mai mulți senzori inteligenți, ceasul vă poate urmări cu exactitate traiectoria, viteza, distanța și caloriile arse. De asemenea, poate măsura orice modificare a ritmului cardiac, oferind o imagine clară a stării antrenamentului.

Poziționare prin satelit GPS + GLONASS
Barometru (altimetru)
Accelerometru cu 3 axe/giroscop cu 3 axe
Busolă
Senzor PPG

Monitorizarea profesională a sănătății Urmăriți starea dumneavoastră fizică
Monitorizarea ritmului cardiac
Echipat cu un senzor PPG, ceasul vă poate detecta cu precizie ritmul cardiac 24 de ore pe zi și vă poate notifica când ritmul cardiac depășește nivelurile normale. De asemenea, poate salva datele despre ritmul cardiac în repaus timp de 30 de zile pentru a ajuta la monitorizarea modificărilor pe termen lung ale ritmului cardiac.
Monitorizarea somnului
Analizați-vă calitatea somnului înregistrând date complete despre somn, cum ar fi somnul profund, somnul ușor și durata somnului, pentru a ajuta la menținerea unor obiceiuri bune de somn.
Respiraţie
Efectuați exerciții de respirație ghidate timp de 1 până la 5 minute la un ritm stabilit pentru a atenua stresul oricând și oriunde.
Datele zilnice de sănătate dintr-o privire
Ceasul vă înregistrează datele zilnice despre ritmul cardiac, exercițiile fizice și somnul, asigurându-vă că sunteți bine informat cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.
Durată de viață a bateriei de până la 9 zile Evitând problemele de încărcare zilnică
Încărcare 100% în 2 ore

9 zile - Utilizare tipică*
10 ore - Mod sport GPS continuu

Caracteristici mai practice la încheietura mâinii

Înregistrări zilnice ale caloriilor arse, numărului de pași și orelor în care te-ai ridicat.
Vizualizați instantaneu apelurile, mesajele text și notificările aplicației
Controlează muzica în timp ce ții telefonul în buzunar
Alerte inactiv pentru a vă reaminti să rămâneți activ


Găsiți telefonul
Raport meteo
Alarma
Cronometru
Lanternă
Temporizator

Trei carcase pentru ceasuri și cinci curele în culorile Morandi la modă, combinați după cum doriți

Roz
Fildeş
Negru
Albastru marin
măsline

*Rezistența la apă de 50 m se bazează pe standardul GB/T 30106-2013 și a fost testată de Centrul Național de Supraveghere și Testare a Calității Horologice din China. Numerele raportului de rezistență la apă: Mi Watch Lite: QT2009041. Nivelul de rezistență la apă este de 5 ATM (echivalent cu o adâncime de 50 m sub apă), permițând purtarea dispozitivului în timpul dușului și înotului, dar nu în saune sau când se scufundă.*Interfața de utilizator a aplicației poate fi modificată. Vă rugăm să consultați versiunea actuală descărcată de Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite pentru o reprezentare precisă.*Dispozitivul acceptă în prezent doar monitorizarea somnului de noapte lungă și nu acceptă monitorizarea somnului scurt în timpul zilei. Somnul de noapte lungă se referă la somnul care durează mai mult de două ore după ce ai adormit în timpul nopții. Perioada standard de noapte durează de la 21:00 la 9:00 a doua zi. Se poate monitoriza somnul lung de noapte care îndeplinește una dintre următoarele condiții: 1) Durata somnului este în întregime în perioada nopții; 2) Somnul începe mai devreme de 21:00 sau se termină mai târziu de 9:00, dar peste 50% din durata somnului a avut loc în timpul nopții.*Modul Cricket poate fi actualizat prin actualizări OTA.*Funcții personalizate ale cadranului ceasului: Unele fețele de ceas acceptă conținut de afișare personalizat, astfel încât să puteți alege să afișați funcțiile preferate sau cele mai des utilizate pe ceas în funcție de nevoile dvs..*Carcasele pentru ceasuri negru, fildeș și bleumarin vin cu o curea de culoarea corespunzătoare. Curelele Olive și Pink trebuie achiziționate separat.*Toate datele de pe această pagină referitoare la încărcare și durata de viață a bateriei sunt obținute de la laboratoarele Zhou Hai. Rezultatele reale pot varia în funcție de diferențele dintre versiunea software, mediu și ediția ceasului și este posibil să nu reflecte produsul real.*Utilizarea tipică a bateriei a fost măsurată după cum urmează: Ceasul a fost setat la setările implicite din fabrică. Au fost activate monitorizarea somnului, monitorizarea ritmului cardiac la interval de 30 de minute și numărarea non-stop a pașilor. Bluetooth a primit și a afișat 100 de notificări în fiecare zi, au fost setate două alarme pe zi, afișajul blocat a fost pornit 50 de timp.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.