FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
11 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Designul clasic devine și mai avansat
18W Fast Charge / Dual Port de admisie / priză / Litiu Ion Polimer baterie
Potrivit pentru călătoriile cu avionul*
18W Dual Port InletUpgraded self-charging experience

Port dual atât pentru Micro-USB, cât și pentru USB-C.
Putere maximă de intrare de până la 18W;
Autoîncărcarea poate fi finalizată în 4 ore*.

Ieșire cu două porturi de 18 W, asigurând o încărcare rapidă mai eficientă
Interfață de ieșire duală USB-A capabilă să încarce două dispozitive în același timp. Suportă încărcare rapidă MAX de 18W cu un singur port și oferă o experiență de încărcare rapidă mai convenabilă.
Capacitate mare de 10000mAh
Capacitatea mare de 10000mAh este suficientă pentru mai multe încărcări pentru un dispozitiv*, satisfăcând nevoile de încărcare pentru întreaga zi.

De 1,9 ori - Încărcare pentru Mi 9
De 1,6 ori - Încărcare pentru Mi 9T Pro
De 2,2 ori - Încărcare pentru iPhone XS

Un singur cablu atât pentru încărcare, cât și pentru autoîncărcare
Cu cablul Micro-USB inclus în pachet sau propriul cablu USB-C, puteți încărca cu ușurință dispozitivele Android sau puteți încărca automat banca de alimentare.
*Este posibil să fie necesar un cablu dedicat pentru a încărca dispozitivele Apple
Disponibil în două culori
Argintiu și negru; simplu, dar modern.
Capac metalic din aliaj de aluminiu
Rezistența structurală foarte mare rezistă la căderi și denivelări.
Indicator baterie LED
Vizualizați starea bateriei dintr-o privire și cunoașteți utilizarea în orice moment.
Funcție de încărcare a curentului de mici dimensiuni ușor de utilizat
Atingeți de două ori butonul "Verificați bateria" pentru a comuta în modul de încărcare curent mic pentru a încărca dispozitive mici de curent, cum ar fi Mi Bluetooth Headset, Mi Smart Band etc.*
Mai multă protecție, siguranță sporită
Componentele de rezistență, inductanță și capacitate de înaltă precizie și bateria litiu polimer de înaltă calitate pot aborda cu ușurință suprataxarea, supra-descărcarea, supraîncălzirea, scurtcircuitele și alte defecțiuni, oferind protecție multiplă atât pentru banca de alimentare, cât și pentru dispozitive.
Protecția temperaturiiUtilizează termistorul și mecanismul de reglare a temperaturii pentru a se asigura că bateria funcționează în intervalul de temperatură sigur.
Protecție la scurtcircuit Protejeazăautomatic placa principală și bateria împotriva deteriorării în caz de scurtcircuite anormale.
Protecție la resetareFuncția de repaus a circuitului. În cazul unor defecțiuni care împiedică funcționarea corectă a băncii de alimentare, puteți atinge butonul "Verificați bateria" pentru a vă recupera.
Protecție la supratensiune la intrare Circuitul OVP poate preveni supratensiunea de intrare pentru a evita deteriorarea circuitelor back-end.
Protecție la încărcare inversăDacă cablul și portul Micro-USB sunt conectate invers, circuitul se va închide automat pentru a proteja dispozitivul de încărcare.
Protecția la supracurentul de ieșireSmart detectarea curentului de ieșire atunci când este necesar. Dacă curentul de ieșire depășește limita superioară, ieșirea va fi oprită automat pentru a proteja dispozitivul de încărcare.
Protecție la supratensiune de ieșireSmart detectarea tensiunii de ieșire atunci când este necesar. Dacă tensiunea de ieșire depășește limita superioară, ieșirea va fi oprită automat pentru a proteja dispozitivul încărcat.
Protecție la suprasolicitare și la supra-descărcareAdăugarea componentelor dedicate de protecție a bateriei pentru a preveni în mod eficient supraîncărcarea și supra-descărcarea bateriei și pentru a evita deteriorarea bateriei.
Protecția la supratensiune la nivel hardware a scurtcircuituluiDetectează starea de scurtcircuit la supratensiune a bateriei la nivel hardware și răspunde rapid la ruperea circuitului de curent și la protejarea eficientă a siguranței bateriei.
În conformitate cu standardele internaționale în domeniul aviației: un singur dispozitiv portabil de încărcare cu o capacitate mai mică de 100Wh, a trecut testul UN38.3. Rapoarte de testare din laboratoarele Institutului de Standardizare Electronică din China (CESI); Raport nr.: S19-B0961-1. Autoîncărcare în patru ore: banca de energie electrică este testată în funcție de capacitatea nominală; metoda de testare este GB/T35590 care descarcă complet banca de alimentare și o plasează în stare de inactivitate timp de 30 de minute; se utilizează încărcare rapidă standard (este necesar un adaptor de încărcare rapidă QC de 18W sau mai mare).10000mAh capacitate mare: La capacitate maximă, 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 poate încărca un dispozitiv de mai multe ori. Dispozitive mici de curent: 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 acceptă, de asemenea, încărcarea curentă mică pentru căști Bluetooth și benzi inteligente de către alte mărci decât Xiaomi.Toate datele fără note speciale constau în valori măsurate din laboratoarele ZIMI. Datele pot varia în funcție de schimbările de mediu.
Specificatii:

Nr. produs: PLM09ZM
Tip baterie: Baterie litiu polimer
Capacitate baterie: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Capacitate nominală: 5500mAh (5.1V/2.6A)
Port de intrare: Micro-USB/USB-C
Porturi de ieșire: USB-A x 2
Intrare: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A/ 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Dimensiuni produs: 147.8 x 73.9 x 15.3 mm
Timp de încărcare: ~4 ore cu încărcător 9V/2A sau 12V/1.5A~6 ore cu încărcător 5V/2A



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.