FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Redmi Fast Charge Power Bank
Porturi de intrare duale / Porturi de ieșire duale / Capacitate mare de încărcare rapidă de 74 WhTwo-way 18-W

Potrivit pentru călătoriile cu avionul

Capacitate mare de 20.000 mAh Capacitate de încărcare completă a patru telefoane și încă mai au putere rămasă*
Capacitate mare de 20.000 mAh; controler inteligent de încărcare USB încorporat*; Compatibil cu majoritatea telefoanelor și dispozitivelor digitale; capacitate suficientă pentru a încărca complet patru telefoane Mi 9 și încă mai au putere stânga. Pentru liniște sufletească atunci când ești în deplasare.
Încărcare rapidă bidirecțională de 18 WÎncărcarea și autoîncărcarea rapidă și autoîncărcarea
20,000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank are două porturi de ieșire USB-A, fiecare cu o putere maximă de 18 W. De asemenea, are două porturi de intrare, un USB-C și un port Micro-USB, fiecare cu o intrare maximă de 18 W. O bancă de alimentare inteligentă care oferă încărcare și descărcare mai eficientă și vă economisește timp prețios.

Încărcare pentru Redmi Note 7 - de 3,5 ori
Încărcare pentru Redmi K20 - de 3,5 ori
Încărcare pentru Mi 9 - de 4,5 ori
Încărcare pentru iPhone XS - de 4,7 ori

Ieșire duală USB-AUna nu este suficient, două este perfectă
Banca de alimentare cu încărcare rapidă Redmi de 20.000 mAh are două porturi de ieșire USB-A, fiecare cu o putere maximă de 18 W atunci când este utilizat singur. Ieșirea combinată a celor două porturi poate ajunge la 5.1 V/3.6 A, astfel încât poate fi utilizată pentru a încărca atât telefoanele, cât și tabletele.
Două tipuri de porturi de intrareEste mai bine să aveți posibilitatea de a alege
Banca de alimentare cu încărcare rapidă Redmi de 20.000 mAh are două porturi de intrare, USB-C și un port Micro-USB, ceea ce îl face complet compatibil cu cablurile standard ale dispozitivului Android* și asigurând încărcarea rapidă a băncii de alimentare în sine.
Baterie litiu-ion polimer potrivită pentru încărcarea diferitelor dispozitive
Bateria litiu-ion polimer de înaltă densitate oferă o durată de viață durabilă și fiabilă a bateriei pentru dispozitive precum telefoane, tablete și camere digitale, astfel încât să vă puteți reîncărca oriunde v-ați afla - la birou sau în deplasare.
Cip IC de înaltă calitateProtecție îmbunătățită și siguranță sporită
Componentele de rezistență, inductanță și capacitate de înaltă precizie și cipurile de circuit avansate pot rezista cu ușurință la suprataxare, supra-descărcare, supraîncălzire, scurtcircuite și alte defecțiuni, oferind o protecție fiabilă atât pentru banca de alimentare, cât și pentru dispozitive. Caracteristicile multiple de protecție înseamnă o siguranță sporită pentru utilizarea de zi cu zi.

Protecția temperaturii
Protecție la scurtcircuit
Protecție la resetare
Protecție împotriva supratensiunii intrărilor
Protecție la încărcarea inversă
Protecția împotriva supracurenților de ieșire
Protecție la supratensiune la ieșire
Protecție la supraalimentare și la supra-descărcare
Protecție la scurtcircuit la supratensiune la nivel hardware

Suportă încărcare cu curent redusÎncărcarea de două ore
Atingeți de două ori butonul "Verificați bateria" pentru a comuta la modul de încărcare de două ore cu curent redus pentru a încărca o cască Bluetooth Mi sau Mi Smart Band*. Potrivit pentru încărcarea dispozitivelor cu curent redus.

Mi Setul cu cască Bluetooth
Mi Smart Band

*În conformitate cu standardele internaționale în domeniul aviației: un singur dispozitiv portabil de încărcare cu o capacitate mai mică de 100 Wh, a trecut testul UN38.3. Raportul de testare UN38.3 din laboratoarele Institutului de Standardizare Electronică din China (CESI), raport nr.: S19-B0459-3.*Suficient pentru a încărca complet patru telefoane: După încărcarea completă a patru telefoane Mi 9 unul după altul, Banca de alimentare cu încărcare rapidă Redmi de 20.000 mAh încă mai avea capacitatea bateriei. Datele de testare pot varia în funcție de schimbările obiective de mediu.*Controler inteligent de încărcare USB încorporat: acceptă majoritatea mecanismelor de încărcare de pe piață și garantează compatibilitatea cu diferite dispozitive inteligente portabile*Orice cablu cu un port Micro-USB sau USB-C poate fi utilizat pentru a încărca banca de alimentare. Pachetul de produse include un Redmi Fast Charge Power Bank de 20.000 mAh, un manual de instrucțiuni și un cablu Micro-USB.*The 20,000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank acceptă, de asemenea, încărcarea cu curent redus pentru căști Bluetooth, benzi inteligente și alte dispozitive de către alte mărci decât Xiaomi.*Cu excepția cazului în care se specifică altfel, toate datele de testare de mai sus sunt de la Laboratorul Zimi. Performanța reală poate varia în funcție de schimbările obiective de mediu.
Specificatii:

Nr. modelului de produs: PB200LZM
Tip baterie: Baterie litiu-ion polimer
Puterea bateriei: 74 Wh/3.7 V/20.000 mAh
Capacitate nominală: 12.000 mAh (5.1 V/3.6 A)
Porturi de intrare: Micro-USB/USB-C
Porturi de ieșire: 2 × USB-A
Parametrii de ieșire: 5 V = 2.1 A / 9 V = 2.1 A / 12 V = 1.5 A
Parametrii de ieșire (ieșire cu un singur port): 5.1V = 2.4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max. 1.5A
Ieșire dual-port: 5.1V = 3.6A
Dimensiuni produs: 154 × 73,6 × 27,3 mm



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.