FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
14 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

MediaTek Helio G36
Cameră duală de 8MP

8MP - Sistem de camere duale AI
Ecran HD+ mare de 6,52"
Baterie de lungă durată - 5000mAh (tip)
Procesor puternic MediaTek Helio G36

Ecran complet de 6,52"
Pentru o viziune mai largă
Ecranul HD+ de 6,52" de dimensiuni mari și extrem de clare îți va oferi instantaneu o experiență vizuală mai uimitoare atunci când urmărești filme și te joci.
5000mAh
Capacitate mai mare, mai puține griji
Cu bateria masivă de 5000mAh și încărcarea rapidă de 10W, vă puteți bucura de o durată de viață mai lungă a bateriei toată ziua. Spune adio anxietății legate de bateria descărcată!

28 de ore de apel
626 de ore în standby
19 ore de redare video
33 de ore de lectură

Design elegant și la modă
Redmi A2 vine cu un design de cadru plat la modă, disponibil în nuanțe liniștitoare de culoare neagră, verde și albastră. Panoul din spate texturat are un aspect premium care rezistă la urmele de amprente și este confortabil de ținut pentru o perioadă lungă de timp.
Sistem de camere duale de 8MP
Sistemul de camere duale de 8MP din spate vine cu algoritmi inteligenți de procesare a imaginilor, permițându-vă să înregistrați toate poveștile.
Modul portret produce un efect natural de adâncime a câmpului în fundal, permițând subiectului să iasă în evidență într-o mulțime.
Modul HDR
Fotografii clare chiar și în situații cu contrast ridicat
Modul HDR poate fi util atunci când fotografiați scenarii cu situație de contrast ridicat, pentru a obține echilibrul corect al expunerii.
Creare video
cu diverse caracteristici

Videoclipuri scurte
Fotografie time-lapse

MediaTek Helio G36
Redmi A2 are un procesor octa-core impresionant, oferind toată puterea de care aveți nevoie pentru navigare fără probleme și consum multimedia.
Spațiu de stocare extensibil de până la 1 TB
Doriți să stocați mai multe filme, fotografii și muzică pe telefon? Redmi A2 vine cu un slot dedicat pentru card micro SD, astfel încât să puteți aduce cu ușurință tone de conținut cu dvs. în buzunar.
2 ani de actualizări de securitate în timp util
Îmbunătățiți-vă experiența cu un sistem de operare sigur, neted și receptiv. Lansați și treceți rapid și ușor de la rețelele sociale preferate la jocuri sau fotografie.
Funcție de extensie a memoriei
Extinde-ți memoria până la 2GB*! Extensia de memorie îmbunătățește eficiența și capacitățile de procesare ale telefonului, bucurați-vă de o experiență perfectă cu libertatea de a rula și de a comuta între mai multe aplicații la viteze mai mari.
Standarde riguroase de testare pentru a asigura durabilitatea
Cu angajamentul nostru de a oferi cea mai bună calitate la un preț onest, ne-am supus telefoanele la diferite teste.

Test de viață cheie de 500.000 de ori mai mare
Test de durabilitate a conectorului de 10.000 de ori mai mare
Test cu role de 300 de ori
Test de micro-cădere de 28.000 de ori

*Testat de Xiaomi Internal Labs. Rezultatele reale pot varia.
Note:*Telefoanele mobile prezentate pe această pagină sunt doar pentru referință și este posibil să nu reflecte produsul real. Culoarea și finisajul produsului real pot varia ușor în medii diferite;*Imaginile caracteristicilor prezentate pe această pagină sunt doar pentru referință și este posibil să nu reflecte produsul real sau configurația acestuia;*Memoria disponibilă reală și capacitatea de stocare pot varia sau pot fi reduse din cauza mai multor factori: Deoarece sistemul de operare ocupă o parte din memorie (RAM), spațiul disponibil real este mai mic decât capacitatea de memorie marcată; datorită sistemului de operare și programelor preinstalate care ocupă o parte din memoria flash (ROM), spațiul de stocare disponibil real este mai mic decât capacitatea marcată pentru stocarea flash;* 5000mAh se referă la valoarea tipică a capacității bateriei Redmi A2.* Toate datele de pe această pagină privind încărcarea și durata de viață a bateriei sunt obținute din laboratoarele Xiaomi. Performanța reală poate varia în funcție de versiunea software, mediul de testare specific și modelul telefonului. Toate comparațiile afișate pe această pagină se referă numai la produsele Xiaomi.*Imaginile și modelele produselor, datele, funcțiile, performanța, parametrii specificațiilor, interfața cu utilizatorul și alte informații despre produs sunt doar pentru referință. Xiaomi poate modifica aceste informații. Pentru detalii, vă rugăm să consultați produsul și manualul produsului. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, datele la care se face referire pe acest site web sunt rezultatele testelor interne ale Xiaomi.*Funcția de extensie a memoriei va fi pusă la dispoziție printr-o viitoare actualizare OTA. Această funcție este disponibilă numai atunci când există suficient spațiu de stocare pe dispozitiv.
Specificatii:

Procesor

MediaTek Helio G36
CPU: Până la 2.2GHz

Stocare și RAM

3GB+64GB
LPDDR4X + eMMC 5.1
Suportă stocare extensibilă de până la 1 TB

Dimensiuni

Înălțime: 164.9mm
Latime: 76.75mm
Grosime: 9.09mm
Greutate: 192g
*Date furnizate de laboratoare interne. Metodele de măsurare din industrie pot varia și, prin urmare, rezultatele reale pot fi diferite.

Arăta

Ecran HD+ Dot Drop de 6,52"
1600 x 720 HD+
Raport de aspect 20:9
Suportă lumina de noapte

Camera din spate

Cameră principală de 8MP
f/2.0
Lentilă auxiliară*
*Lentila auxiliară se referă la obiectivul QVGA cu o matrice de pixeli activi de 248 x 328.
Înregistrare video spate: 1080p / 1920 x 1080 la 30fps; 720p / 1280 x 720 la 30fps

Cameră frontală

5MP
f/2.2
Înregistrare video frontală: 1080p / 1920 x 1080 la 30fps; 720p / 1280 x 720 la 30fps

Baterie și încărcare

5000mAh (tipic)
Încărcare rapidă de 10W
Încărcător în cutie de 10 W
Micro USB

Rețea



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.