FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Carcasă de încărcare elegantă și compactăDiscreetYet elegant
Noul design compact al carcasei de încărcare are atât contururi netede, rotunjite, cât și muchii dure, pentru o aderență mai confortabilă. Finisajul lucios face carcasa ușor de curățat.
Chipset BLUETOOTH® Qualcomm® + tehnologie audio avansatăSimplică un sunet mai bun
Dispunând de chipset BLUETOOTH® Qualcomm® QCC3040 și de noua tehnologie BLUETOOTH® 5.2, Redmi Buds 3 oferă o transmisie de sunet mai rapidă și mai consistentă, pentru o experiență de ascultare excepțională.
Driver dinamic de 12 mmServicii de calitate pentru o experiență de ascultare de calitate
Bucurați-vă de un sunet mai detaliat cu șoferul nostru dinamic mare, de 12 mm, realizat din materiale compozite. Calibrat expert de Xiaomi Sound Lab, acest driver oferă tonuri de bas bogate, tonuri înalte clare și o calitate constant superioară a sunetului.
Anularea zgomotului cu două microfoane pentru apeluri Aud fiecare cuvânt pe care îl spuneți
Microfoanele duale de înaltă sensibilitate încorporate în Redmi Buds 3, împreună cu tehnologia Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling și Noise Suppression, reduc dinamic zgomotul ambiental și minimizează în mod eficient ecourile. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura întotdeauna de apeluri clare.
Durată de viață a bateriei extra-lungă de 20 de ore*Timp suficient pentru a asculta încă 300 de melodii
Deși mic și ușor, Redmi Buds 3 oferă atât putere, cât și confort. Bucurați-vă de o durată de viață a bateriei de până la 5 ore la o singură încărcare sau de o utilizare de până la 20 de ore atunci când este asociată cu carcasa de încărcare. Relaxează-te și întoarce-te la muzica ta. Bucurați-vă de o redare de până la 1,5 ore de la o singură încărcare de 10 minute.

5 ore, taxă unică
20 de ore , Durata totala de viata a bateriei cu carcasa

*Împreună cu carcasa de încărcare, Redmi Buds 3 are o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore. Presupunând că este nevoie, în medie, de 4 minute pentru a reda o melodie, dispozitivul poate reda 300 de melodii în total. Timpul real poate varia în funcție de condițiile de utilizare.*Încărcarea rapidă de 10 minute necesită ca carcasa de încărcare să aibă o durată de viață a bateriei de cel puțin 20% rămasă. Utilizați căștile timp de până la 90 de minute după o încărcare rapidă de 10 minute. Testat folosind codificare audio avansată (AAC) la un volum de 50%.
Miui Pop-up pentru quick pairingSimply deschide capacul pentru a asocia
Fereastra pop-up exclusivă MIUI pentru asociere rapidă vă permite să asociați rapid dispozitivele. Pur și simplu deschideți carcasa de încărcare lângă smartphone și atingeți ecranul atunci când apare fereastra pop-up. Nivelurile bateriei căștilor și ale carcasei de încărcare pot fi văzute dintr-o privire.
Control tactilEasily comutați între muzică și apeluri
Atingeți partea din spate a căștilor pentru a comuta modurile, a întrerupe și a relua redarea muzicii și multe altele.

Atinge de două ori: Următoarea pistă
Răspundeți la un apel Apăsați și țineți apăsată oricare dintre căști: Pauză / redare
Atingeți de trei ori: Pista anterioară/Închiderea unui apel/Respingerea unui apel

IP54 rezistent la praf și apăAdiferite de protecție, acolo atunci când aveți nevoie de ele
Căștile Redmi Buds 3 au fost proiectate în mod expert pentru a îndeplini standardele IP54* de rezistență la praf și apă (nivel 5 rezistent la praf și nivel 4 rezistent la apă), ceea ce face căștile sigure împotriva scurgerilor și transpirației.
*Imaginile relevante privind funcționalitatea căștilor de pe această pagină sunt în scopuri ilustrative. Parametrii produsului sunt doar pentru referință. Unii parametri ai produsului pot varia din cauza unor factori externi, cum ar fi mediul și diferențele dintre sistemele de telefonie mobilă. Vă rugăm să consultați produsul real pentru detalii.*Date privind greutatea pentru o singură cască furnizată de Laboratorul Xiaomi. Această cifră poate diferi ușor în funcție de metodele de măsurare utilizate.*Condițiile de testare a duratei de viață a bateriei: nivelul bateriei căștilor la 100%, volumul căștilor ajustat la 50%, modul de codificare BLUETOOTH® setat la AAC. Procedura de testare: Bateriile Redmi Buds 3 au fost complet descărcate în timp ce redau audio, până când oricare dintre căști a încetat să se mai redea. Orele reale de utilizare pot varia în funcție de starea de utilizare, de nivelul de încărcare și de factorii de mediu.*Testul IPX4 rezistent la apă. În conformitate cu GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (Codul IP), a trecut testul efectuat de Shenzhen 863 New Material and Technology Co, Ltd. Raportul de testare nr. este SAC2021-06245C. Rezultatul testului a arătat că este în conformitate cu standardul GB/T 4208-2017.*Testul ip5X rezistent la praf. În conformitate cu GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Rating (Codul IP), a trecut testul efectuat de Shenzhen 863 New Material and Technology Co, Ltd. Raportul de testare nr. este SAC2021-06112C. Rezultatul testului a arătat că este în conformitate cu standardul GB/T 4208-2017.*Pentru a utiliza miui Pop-up pentru funcția Quick Pairing, va trebui să faceți upgrade smartphone-ului la cea mai recentă versiune stabilă de MIUI. Următoarele smartphone-uri acceptă această caracteristică: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Specificații pentru căști

Dimensiuni căști: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Greutate netă a căștii unice: 4,5 g
Raza de comunicare: 10m (spațiu deschis fără obstacole)
Capacitate baterie: 35mAh (o singură cască)
Parametrii de intrare: 5V⎓70mA
Tip baterie: Baterie litiu-ion polimer
Conexiune wireless: Bluetooth® 5.2

Specificațiile carcasei de încărcare

Încărcare dimensio caz



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.