FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

T2R Max cu noul Android TV 9.0 a fost optimizat pentru performanțe mai rapide și operare mai ușoară. Wanbo T2 Max oferă un design minimalist, astfel încât să îl puteți plasa oriunde. Proiectorul vă permite să vă personalizați cu ușurință ecranul de pornire, să transferați fotografii, videoclipuri și muzică de pe smartphone, are control vocal și sunet de înaltă calitate la 360° pentru cea mai bună experiență.
Aplicațiile tale preferate de streaming într-un singur loc
Cu aplicația oficială preîncărcată Din Magazinul Google Play, aveți acces la mii de emisiuni TV și filme. Toate aplicațiile oficiale de streaming sunt disponibile în magazinul Google Play și nu trebuie să descărcați aplicații necertificate de pe Internet. Personalizați cu ușurință ecranul de pornire, redați în flux fotografii, videoclipuri și muzică de pe smartphone. Folosește-ți vocea pentru a primi răspunsuri la întrebările tale sau pentru a primi recomandări despre ce să vizionezi din Asistentul Google încorporat.
Bucurați-vă de cea mai înaltă calitate a imaginii
Tehnologia încorporată de compensare a mișcării de 60 Hz (MEMC) utilizează un algoritm special pentru a asigura estomparea și întârzierea ultra-scăzută a imaginii. În plus, proiectorul Wanbo T2R Max este echipat cu un sistem dinamic de procesare a luminozității de ultimă generație, care ajustează luminozitatea pentru diferite scene.
Tehnologie optico-mecanică complet închisă
Praful a fost întotdeauna o problemă în timpul proiecției, provocând pete negre pe ecrane și disiparea slabă a căldurii, mai ales atunci când praful intră în proiector. Dezavantajul de mai sus poate fi evitat complet cu T2R Max, deoarece are o tehnologie complet închisă a circuitului intern de disipare a căldurii, care îmbunătățește experiența utilizatorului și prelungește semnificativ durata de viață.
Tehnologie de reflexie difuză
În comparație cu imaginea auto-luminoasă, reflexia difuză este un mod de vizualizare sănătos pentru întreaga familie, deoarece este mai moale și nu provoacă oboseală, chiar și în timpul proiecțiilor lungi.
Corecție geometrie electronică 4D
Proiectorul portabil T2R Max dispune de o corecție 4D reglabilă electronic a cheii de ±45°, ceea ce vă permite să reglați inteligent unghiul imaginii, transformându-l într-un dreptunghi perfect pur și simplu prin utilizarea telecomenzii. Mai mult, T2R Max acceptă zoom de la distanță, puteți reduce cu ușurință dimensiunea ecranului de la 100% la 75%.
Asistentul Google vă este la îndemână
Cu Android, puteți utiliza comenzi vocale prin intermediul Asistentului Google, puteți accesa o serie de aplicații din Magazinul Play și puteți răsfoi recomandări personalizate concepute doar pentru dvs. Prin simpla apăsare a unui buton, puteți accesa cu ușurință Asistentul Google pentru a obține informații și actualizări despre vreme, știri și multe altele.
Specificatii:

Nume articol: Wanbo T2R Max
Model: T2R Max
Culoare: Alb
Tip afisaj: LCD
Sursa de lumina: LED-uri
Luminozitate: 250ANSI
Rezoluție fizică: 1920 * 1080
Durata de viață a lămpii: 20000 ore
Sistem de operare: Android 9.0 / 2GB 16GB
Raport de proiecție: 1,35:1
Dimensiune imagine: 40''-120''
Raport de aspect al ecranului: 16:9
Metoda de focalizare: Manual
USB: USB 2.0
Adaptor de alimentare: AC100-240V50/60Hz 1.5A
Metoda de proiecție: Proiecție față, proiecție spate, ridicarea proiecției față
Suport: Proiecție wireless (iOS/Android) / Același ecran cu cablu (numai iOS)
Port: AV/USB/Audio/HDMI
Cu telecomandă: Da (bateria nu este inclusă)
Dimensiune: 220 * 185 * 80 mm
Greutate: 1236 gBULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.