FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Echipat cu rezoluție Full HD și sunet imersiv, proiectorul WANBO T4 oferă o experiență cinematografică acasă. Astfel, puteți viziona serialele, emisiunile TV sau filmele preferate pe marele ecran cu prietenii și familia. Mai mult, datorită designului său mic și compact, acest proiector vă permite să îl instalați fără efort oriunde. Pentru a începe, tot ce ai nevoie este un perete alb sau pânză, o priză electrică și acces la Internet.
Caracteristici:

Un proiector cinema cu adevărat inteligent - AI Auto Focus și Auto Keystone, Android TV 9.0
Reglarea inteligentă a ecranului - bucurați-vă de dimensiunea perfectă a imaginii în câteva secunde cu calibrare automată
Dimensiuni mici, putere mare - portabil, ușor și luminos (până la 450 lumeni ANSI)
Sunet de umplere a camerei - difuzoare stereo, decodare DOLBY și DTS
Acces la servicii de streaming - Netflix, Prime Video, Hulu etc.
Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0 de ultimă generație
Rezoluție Full HD 1080p și HDR 10

Focalizare automată și corecție auto Keystone
Wanbo T4 este echipat cu o cameră autofocus extrem de sensibilă și un giroscop cu 6 axe. Bucurați-vă de dimensiunea perfectă a imaginii în câteva secunde cu tehnologii avansate de calibrare automată, inclusiv focalizare TOF, corecție trapezoidală automată, adaptare automată a ecranului (HDR), fără ajustări complicate ale ecranului. Imaginea afișată într-un unghi va fi aliniată automat folosind giroscopul încorporat pe 6 axe. Algoritmul proprietar Wanbo aliniază și corectează automat imaginea în câteva secunde.
Parametri de proiecție excelenți
Cu un design portabil și ușor și o luminozitate de până la 450 lumeni ANSI, acest proiector poate proiecta o imagine clară chiar și în aer liber. În plus, cu tehnologie LED și o rezoluție de până la 1920 x 1080p și o proiecție de până la 130 inci, acest proiector oferă imagini clare și clare, astfel încât să puteți viziona conținutul preferat în detaliu.
Tehnologii pentru îmbunătățirea calității imaginii
Cu HDR activ, acest proiector îmbunătățește fiecare scenă, oferind culori bogate și detalii excelente. În plus, formatul multi-HDR al acestui proiector, inclusiv HDR10 și HDR10 , împreună cu tehnologia dinamică de adaptare inteligentă a imaginii Wanbo, oferă o calitate HDR ridicată, astfel încât să vă puteți bucura de conținutul video preferat de înaltă calitate.
Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0 de ultimă generație
Cu Wi-Fi 6 de mare viteză, acest proiector oferă vizionare online perfectă a filmelor și jocuri atunci când lucrați cu un router Wi-Fi 6. Mai mult, cu Bluetooth 5.0 încorporat, Wanbo T4 vă permite să conectați în mod convenabil și liber diverse dispozitive audio Bluetooth.
Circuit intern închis de disipare a căldurii
Praful este întotdeauna o problemă pentru un proiector. Provoacă pete întunecate pe ecran și reduce disiparea căldurii, mai ales atunci când praful intră în interiorul proiectorului. Inconvenientele de mai sus pot fi complet evitate cu Wanbo T4, deoarece este o tehnologie complet închisă a circuitului intern de disipare a căldurii, care îmbunătățește experiența utilizatorului și prelungește semnificativ durata de viață.
Specificatii:

Date tehnice:

Model: T4
Dimensiuni: 127 x 150 x 185 mm
Culoare: Alb
Greutate: 1,2 kg

Performanță optică: 

Claritate: Automat
Contrast: 2000:1
Tehnologie de proiecție: LCD
Tehnologie sursă de lumină: LED-uri
Rezoluție nativă: 1920 x 1080 px
Raport de aspect imagine: 16:9; 4:3
Luminozitate: 450 lumeni ANSI
Corecție trapezoidală: Automată
Dimensiune imagine: 60 până la 130 inci

Parametrii sistemului: 

Procesor: ICC 9269
RAM: 1GB DDR4
Memorie interna: 16GB eMMC
Sistem: Android 9.0
Wi-Fi: WiFi dual band 6
Bluetooth: 5.0
Boxe: 2x 3W
Porturi: 1x HDMI; 1x USB; 1x 3.5mm jack



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.