FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Xpreen XPRE035 Periuță de dinți electrică

27,09 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 54,17 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm7383
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Periuța de dinți electrică XPREEN IPX7 v z ll cu șase nuclee este ideală pentru cei care doresc să se bucure de alimente curate și confort. Această periuță de dinți jrat lthet folosește tehnologia sonică completă care poate fi utilizată pentru a produce r 40000 t st sigur t minute. Aceste mișcări oscilante permit lichidului să intre în dinți și linia nimfei a mers n. Periuța noastră de dinți este minuțioasă și plăcută și lm nyt ny jt, r ad sul rezultate mult mai curate decât periuțele de dinți tradiționale.
Periuța de dinți este folosită pentru a ajuta la menținerea sului imaculat. Întreaga tehnologie sonică a vasului determină umplerea dinților și degradarea dintelui, iar cariile dentare sunt reduse și dintele este stors. Dinții sunt rapizi și dinții sunt curățați temeinic, oferind astfel o respirație proaspătă de lungă durată și un zâmbet strălucitor.
Periuța de dinți poate fi utilizată în siguranță la duș sau la duș. Acumulatorul poate fi utilizat pentru a face posibil ca bateriile să aibă resentimente față de elemente. Iar afișajul indicator intuit v t lt si comunică întotdeauna nt bateria tt tts gi levelj r l.
Periuța de dinți electrică XPREEN IPX7 v z ll are un material diferit și un design durabil. Mânerul ergonomic oferă un dinte și un mâner confortabile. Iar capetele de perie ale bronzului pot face ochiul ofițer mai adaptat.
Obțineți o periuță de dinți electrică XPREEN IPX7 v z ll și trageți periuța de dinți confortabilă și cu șase coturi, care este mai minuțioasă decât o periuță de dinți convențională
f k. Indiferent dacă aveți carii dentare, carii dentare sau carii dentare, această periuță de dinți a trăit pe picioare pentru a străluci curat și dinții sunt bine.
Produsul v e ra ț i on a re a De asemenea, puteți utiliza periuța de dinți în siguranță la duș sau la duș, astfel încât să vă faceți griji cu privire la v ra ț i e . Și bateria jrat lthet se rupe o dată și beneficiați pentru că nu trebuie să schimbați niciodată bateriile. Și bateria tor t tt tts gi level t t n t t n puteți urmări întotdeauna afișajul practic t lt si indicator n.
Periuța de dinți electrică XPREEN IPX7 v z ll este fabricată din materiale care garantează o durată lungă de viață. Mânerul ergonomic va manipula cu siguranță dintele confortabil. Și capetele de perie ale bronzului pot fi v îl fac să se adapteze la cel nit t t .
Nu ezitați să obțineți o periuță de dinți electrică XPREEN IPX7 v z ll și să experimentați cele șase els și periuța de dinți confortabilă pe care ofițerul le poate folosi cu periuțele de dinți tradiționale. Puneți-vă dinții într-un mod clar g t a priorit ss și vi se garantează că veți obține rezultatul.

W n: Alb r
Utilizare vede: Acasă
Sistem perie: moale
Grupa de vârstă: Feln tt
Aplică s: Dentist Officer t s
T lt si nest lts g: 5V
V z ll s gi clasa ly: IPX7
Putere totală tm ny: 1.8W
Baterie tor capacit sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium baterie tor
Id z t si m d
Smart mem ria
IPX7 v z ll
Plumb k n lk li t lt s
Inteligent
t zemm d
Vibrate si frecventa

Pachetul include:1* Periuță de dinți electrică sonică 1* Cap de perie standard 1* Cabluri k n lk li t lt bază 1* t lt k bel



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.