FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Aparate electrocasnice utilizate în vânzare en gros

(363 oferte)

Sunteți în căutarea unor dispozitive second-hand funcționale și de calitate superioară, disponibile în cantități mari? Nu trebuie să căutați mai departe! Merkandi este soluția ideală pentru dvs. Platforma noastră B2B oferă o gamă variată de echipamente second-hand pentru vânzările en gros, la prețuri accesibile. Indiferent dacă aveți nevoie de mașini de spălat, uscătoare sau alte aparate electrocasnice în stare excelentă, oferta noastră este concepută pentru a satisface cu siguranță așteptările dvs.

Aparate electrocasnice second-hand en gros - oferte avantajoase pentru produse de înaltă calitate

Merkandi reprezintă locul perfect pentru a găsi aparate electrocasnice second-hand la prețuri competitive. Nu există nicio îndoială în ceea ce privește calitatea produselor noastre. Acestea provin de la furnizori de încredere din întreaga lume. Deși sunt produse second-hand, acestea prezintă o durată de viață îndelungată, constituind astfel o opțiune excelentă pentru clienții cu buget limitat.

Pe platforma noastră B2B, veți descoperi o multitudine de oferte pentru aparate electrocasnice en gros, inclusiv frigidere, cuptoare, televizoare și multe altele. Produsele sunt reprezentative pentru branduri populare și sunt disponibile în vrac, facilitând aprovizionarea magazinului dvs. Este o metodă convenabilă, sigură și rapidă de a face achiziții. Nu mai este necesar să pierdeți timpul căutând angrosiști de încredere - pe Merkandi îi veți găsi pe toți într-un singur loc.

Distribuitori de aparate electrocasnice recondiționate - la un click distanță

Merkandi reprezintă platforma ideală pentru stabilirea de noi parteneriate comerciale cu distribuitori de aparate electrocasnice recondiționate din diverse colțuri ale lumii. Aveți posibilitatea de a intra direct în contact cu aceștia și de a obține cele mai avantajoase oferte. Grație platformei noastre multilingve, barierele lingvistice nu vor reprezenta o problemă, permițându-vă să achiziționați produse de la vânzători de încredere fără a vă asuma riscuri inutile.

Pentru a avea acces la datele de contact ale distribuitorilor selectați, va trebui să vă creați un cont pe Merkandi. Procesul durează doar câteva minute și vă deschide poarta către o mulțime de oferte disponibile pe site-ul nostru. Nu ratați oportunitatea de a extinde rețeaua de contacte și de a găsi noi parteneri. Descoperiți noi surse de aprovizionare și diversificați-vă oferta cu aparate electrocasnice recondiționate de calitate.

Cu ajutorul Merkandi, veți putea intra rapid în legătură cu un distribuitor de aparate electrocasnice recondiționate de încredere pentru afacerea dumneavoastră. Beneficiați de prețuri extrem de competitive și oferiți clienților dumneavoastră posibilitatea de a achiziționa aparate electrocasnice la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea. Începeți să explorați ofertele disponibile pe platforma noastră și efectuați achiziția astăzi!

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.