FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Focuri în Vrac

(737 oferte)
Fire fine G 23/7
4,97 RON - 20% 6,22 RON /kilogram Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 4,97 RON

Fire fine G 23/7

39000 bucata
Nou
FIRE....... G 23/2
4,97 RON - 20% 6,22 RON /kilogram Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 4,97 RON

FIRE....... G 23/2

5500 bucata
Nou
Fire filamentare 46 tone!
4,97 RON - 33% 7,46 RON /kilogram Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 4,97 RON

Fire filamentare 46 tone!

46000 bucata
Nou
Fire raionale G 23/5
7,46 RON - 11% 8,46 RON /kilogram Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 7,46 RON

Fire raionale G 23/5

32000 bucata
Nou

Firele reprezintă un element esențial atunci când vine vorba de tricotat sau croșetat. Aceste activități sunt extrem de populare în rândul oamenilor de toate vârstele și genurile. Dacă ești un comerciant cu amănuntul sau deții o afacere în domeniul tricotajelor, necesiți o sursă de aprovizionare fiabilă pentru fire. Merkandi îți pune la dispoziție numeroase oferte de produse en-gros. Beneficiază de platforma noastră B2B pentru a achiziționa în cantități mari și la prețuri accesibile.

Fire en-gros - descoperă cele mai avantajoase oferte de la furnizorii de încredere

Merkandi este o platformă B2B care facilitează conexiunea dintre cumpărători și vânzători din diverse țări ale lumii. Aici vei descoperi o multitudine de oferte pentru fire en-gros, disponibile la prețuri extrem de competitive. Produsele sunt furnizate de către distribuitori de fire de încredere din întreaga lume, care oferă o gamă variată de tipuri, culori și dimensiuni de fire.

Achiziționarea de fire în cantități mari reprezintă o strategie excelentă de economisire a banilor și dezvoltare a afacerii tale. Poți stoca diverse tipuri de fire, inclusiv lână, bumbac, acrilic și multe altele. Explorează ofertele disponibile pe platforma noastră și alege cele mai potrivite pentru tine. Multe dintre produse provin din vânzări de lichidare a stocurilor de fire sau fire la palet, ceea ce le face și mai atractiv prețuit.

Fire en-gros - descoperă oportunități

Pentru a efectua o achiziție, ești nevoit să îți creezi un cont pe platforma noastră de tranzacționare. Acest pas îți va oferi acces la informațiile de contact ale distribuitorilor de fire, permițându-ți astfel să intri în contact direct cu aceștia. Discută detaliile tranzacției, pune întrebări și negociază prețurile. Cu Merkandi, ai posibilitatea să achiziționezi fire en-gros de la distribuitori de încredere, fără a te preocupa de siguranța tranzacției. Platforma noastră de tranzacționare este poliglotă, facilitând comunicarea între cumpărători și vânzători. Poți contacta distribuitori de fire en-gros din diverse țări ale lumii și poți cumpăra fire în vrac, indiferent de distanță sau barierele lingvistice.

Utilizează Merkandi pentru a identifica noi parteneri pentru afacerea ta. Îți poți extinde rețeaua de contacte de afaceri și îți poți crește șansele de succes pe piață. Cu ajutorul nostru, poți găsi distribuitori de fire en-gros de încredere și poți stoca produse de calitate la prețuri accesibile. Firele en-gros disponibile pe Merkandi reprezintă o oportunitate excelentă de a-ți îmbogăți oferta și de a atrage un număr mai mare de clienți. Profită de platforma noastră de tranzacționare pentru a cumpăra în vrac și la prețuri avantajoase. Alătură-te nouă acum și începe să explorezi ofertele disponibile pe site-ul nostru!

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.