FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Pachete Nerevendicate En Gros

(35 oferte)

Pachetele nerevendicate pot fi o comoară de obiecte unice. Printre ele, puteți găsi multe produse remarcabile care vor stârni interesul clienților dvs. Dacă sunteți în căutarea unor oferte excelente și produse unice, verificați ofertele disponibile pe Merkandi. Descoperiți ocazii incredibile și obțineți acces facil la comori ascunse la prețuri foarte reduse. Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul, acesta este locul perfect pentru dvs. Profitați de oportunitatea de a vă dezvolta afacerea.

Pachete nerevendicate - găsiți oferte excelente pentru afacerea dvs.

Pachetele nerevendicate sunt articole care nu au fost niciodată livrate destinatarilor intenționați. Acestea conțin adesea o varietate de produse, de la electronice la îmbrăcăminte și articole de uz casnic. Achiziționându-le, puteți descoperi comori ascunse și găsi oferte excelente. Cumpărați pachete nerevendicate pentru a îmbogăți asortimentul dvs. cu produse de înaltă calitate. Acestea sunt oportunitățile pe care nu trebuie să le ratați.  

Licitațiile cu pachete pierdute sunt în prezent foarte populare printre comercianții cu amănuntul și iubitorii de chilipiruri. Ele vă permit să licitați la ocazii și să concurați cu alți cumpărători pentru a obține cele mai bune oferte. Cu Merkandi, puteți participa cu ușurință la aceste licitații și aveți acces la o varietate largă de pachete nerevendicate. Faceți o achiziție la prețuri foarte reduse!

Licitația cu pachete pierdute - obțineți articole unice pentru mai puțin

Participarea la licitațiile cu pachete pierdute este simplă. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont pe platforma noastră de tranzacționare. Apoi puteți lua legătura cu furnizorul selectat și face o achiziție. Acesta este un mod simplu și convenabil de a cumpăra produse din diverse categorii la prețuri extrem de mici. 

Achiziționând pachete nerevendicate prin intermediul Merkandi, puteți găsi articole unice care s-ar putea să nu fie disponibile în altă parte. Aceste pachete conțin adesea un amestec de articole noi și folosite, permițându-vă să descoperiți comori ascunse și să adăugați produse unice în inventarul dvs.

Nu ratați oportunitatea de a cumpăra pachete nerevendicate și de a găsi oferte excelente. Creați un cont pe Merkandi și începeți să explorați lumea licitațiilor cu pachete pierdute. Cu o gamă largă de pachete disponibile, veți găsi cu siguranță articole unice pentru mai puțin. Începeți chiar acum și descoperiți comori ascunse!

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.