FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Referințe

Un serviciu foarte bun cu vânzători verificați serioși cu lucruri de calitate la preturi mici și livrare rapida și sigura. Mulțumit de Merkandi

Cristian Mindroc

Cred că acesta este cel mai bun site cu loturi de stoc.Aceasta este o oportunitate excelentă pentru vânzătorii ca noi.Oferte grozave care nu sunt pe alte portaluri.Sunt foarte multumit de alegerea mea.

DIACONU PETRICA

În prezent, cea mai bună platformă pentru B2B pentru noi. Structura meniului pentru elementele individuale ar putea fi un pic rafinată pentru o căutare mai bună. O mare varietate de bunuri oferite.

René Bausch / RKB Commercium SRL

Sunt foarte mulțumit mi-am găsit pe platformă tot ce îmi trebuia sunt foarte mulțumit nu am cuvinte găsești tot ce vrei și ce ai nevoie va mulțumesc frumos

Otvos Florin

O platformă foarte bună unde puteți găsi tot ce aveți nevoie, cu excepția unei echipe super profesionale. Tot respectul, mulțumesc Merkandi.

Adrian Mircea

Cel mai bun site pentru stocuri! Puteți găsi oferte excelente și toate informațiile sunt disponibile pentru fiecare tip de client! Una dintre cele mai bune caracteristici este că puteți găsi toate informațiile despre vânzătorii cu ridicata și evaluările lor!

Catalin Bunu

Mă bucur că am găsit un site de acest gen. Cred că este foarte util pentru companiile care tranzacționează în întreaga lume. Deși acest serviciu putem găsi atât de multe oportunități de a face afaceri.

Octavian Dorca

Bună ziua, sunt foarte mulțumit de site-ul dvs. Îmi place serviciul pentru clienți - puteți conta pe ajutor și răspuns rapid. Mulțumesc.

Serghei Topor

Serviciu grozav! Prin Merkandi am întâlnit oameni noi care îmi reconstruiesc compania. Să sperăm așa mai departe! Mulțumesc!

Aurel Mutea

Cel mai bun motor de căutare pentru bussines-ul meu. Fac acest bussines de mai bine de 8 ani și te-am descoperit anul trecut și înainte de asta petrec multe ore să caut pe interenet ... aici e mai ușor, ai fondat aici toate

creanga daniel

De la primul moment când am folosit Merkandi, serviciul lor pentru clienți a fost întotdeauna prietenos, profesional și rapid. Acest site web este simplu și foarte intuitiv în utilizare.

simone gallo

Totul funcționează foarte profesional și fiabil, o platformă foarte clară pentru lucrul cu clienții. Am reușit să facem prima vânzare în doar 2 zile prin creșterea activă a gamei. Vă recomand!

UAB Eimeta

Merkandi este o modalitate bună de a intra în contact cu partenerii comerciali din Europa. Crearea ofertelor este în mare parte de la sine înțeleasă. Dacă aveți probleme sau întrebări, chat-ul live este prietenos și de încredere.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

A fost cu adevărat o experiență fantastică pe Merkandi. Este o platformă uriașă pentru a explora afacerea în întreaga lume. Instrument excelent pentru afaceri noi.

Joaib Khan

Mulțumită lui Merkandi, am primit o mulțime de noi contacte interesante pentru depozite minunate pe care mi-ar fi fost greu să le găsesc pe internet de unul singur, mulțumesc

Miroslava Váňová

Portal interesant, simplu de utilizat, util momentan mai ales pentru contactele din străinătate, suportul pentru clienți este rapid și de mare ajutor.

Andrea Brillo

Am găsit cumpărători noi și reali abia după 3 luni postând produsele mele! Această platformă este o modalitate eficientă de a vă promova afacerea. Il recomand tuturor.

Jayson Vergara

Îl felicit pe Merkandi care a fost întotdeauna serios și m-a ajutat mereu să găsesc o afacere bună și mai ales furnizori serioși cu care nu am avut probleme. Deci, le mulțumesc

frederic mery

OPINIREA MEA PRIVIND SERVICIILE FURNIZATE DE PLATFORMA „MERKANDI” ESTE FOARTE BUNA, PENTRU ÎN CARE AM NEVOIE DE AJUTOR: L-AM AVUT Imediat, ȘI ÎNTR-UN SCHIMB COMERCIAL CARE AM FOST PROGRAMAT SĂ FAC AM FOST SALVAT DE UN FURNIZOR CARE NU A LIVRAT BUNURI CĂTRE CUMPĂRĂTORII SĂI.

Evdokimos Triantaris

Sunt extrem de multumit de Merkandi. Este un loc care îmi permite să-mi gestionez eficient și eficient sortimentul și să găsesc furnizori de renume. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei platforme este ușurința în utilizare și interfața intuitivă care îmi permite să caut rapid oferte și să plasez comenzi cu câteva clicuri.

Przemysław Górny

Mare experiență acumulată în aceste aproape 3 luni pe Merkandi! Super platformă atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Raportul calitate-preț este corect! Pot doar sa recomand.

Maksim Rizovski

site serios si eficient! modalitate bună de a crește contactele în străinătate. jucători mari prezenți și răspunsuri rapide, fără pierdere de timp

harold rocky

Platforma vă oferă ceea ce sunteți aici. A face publicitate bunurilor este foarte ușor. Rata de contact este foarte mare. Mulțumesc!

Mateusz Abraham

Recomand, o baza de date foarte mare de marfuri, o platforma intuitiva si usor de folosit, sunt multumit de contactele stabilite pe acest site pe care vanzatorii

DAWID ROŻAK

Merkandi este o platformă excelentă pentru angrosisti ca mine. Experiența mea cu serviciul clienți a fost excepțională și preocupările mele au fost rezolvate cu promptitudine.

David Amah

Merkandi.com este o platformă de tranzacționare foarte utilă și serioasă. L-am folosit de multe ori și toți vânzătorii de la care am comandat au fost serioși, au răspuns la timp și nu am avut niciodată probleme. 100% raport calitate/preț. Foarte recomandat!!!

Nikolaos Champeris

În opinia mea, Merkandi pare o platformă promițătoare pentru vânzarea diferitelor produse în vrac. Deși este posibil ca rezultatele inițiale să nu fi fost cele așteptate, activarea promoțiilor indică o abordare proactivă pentru a crește vânzările. Este esențial să aveți răbdare și să acordați timp promoțiilor să intre în vigoare. Cu timpul și efortul continuu, există șanse mari de a vedea rezultate pozitive și vânzări crescute pe site-ul Merkandi.

Simon Terbovšek

Mi-a placut..pacat ca vand doar multe loturi, ar putea vinde mai putin pentru cei care vor sa inceapa ..e cam exagerat ..despre Merkandi si foarte bine avem tot ce ne dorim intr-un singur loc ..eu recomand eu sunt deja premium

Ana Lopes

Serviciu foarte bun. când trimit prin e-mail sau sun cu o întrebare despre o anumită companie, primesc întotdeauna un răspuns sincer. astfel eviți escrocii și, de asemenea, sunt ținuți la distanță

Pascal Van muylem

Super site. O mulțime de angrosiști și posibilități. Vă mulțumesc, Am găsit o mulțime de comercianți din străinătate cu care stabilesc acum o relație continuă.

TOMASZ PISAREK
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.