FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Bucătărie FM Network Radio Auna KR-140 LED BT

228,66 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Diverse
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4260509684149
EAN:
4260509684149
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


KR-140 Bucătărie radio Bluetooth tuner FM LED-uri albe
Kr-140 radio bucatarie de auna nu este doar de divertisment muzical în timpul gătitului. Datorită funcției Bluetooth, radioul încorporat poate fi conectat la un smartphone și utilizat ca difuzor.
Avantajul real al acestui radio de bucătărie este interfața Bluetooth încorporată. Vă permite să redați muzică wireless de pe smartphone-uri, laptopuri sau tablete. Două difuzoare stereo sunt responsabile pentru redarea hiturilor de top, susținute de două woofere mici care garantează reproducerea scăzută a basului. În plus, Bluetooth vă permite să utilizați radioul ca sistem hands-free, astfel încât să puteți răspunde la apelurile primite în orice moment folosind microfonul încorporat.
Pe lângă Bluetooth, radioul de bucătărie AUNA KR-140 are un ecran tactil rezistent la apă prin care sunt controlate toate funcțiile. Datorită acestui fapt, radioul încorporat poate fi operat cu ușurință în timpul gătitului, iar după finalizarea acestuia curățați orice afișaj murdar.
Echipamentul de bază include, de asemenea, un tuner radio FM-PLL cu memorie pentru 40 de posturi radio și iluminare led. Iluminarea luminoasă (9 LED-uri) vă permite să iluminați suprafața de lucru. Un avantaj deosebit este cronometrul reglabil pentru timpul de gătire, care vă ajută să urmăriți timpul potrivit de gătit pentru diverse feluri de mâncare. Funcțiile extinse de trezire cu alarmă dublă programabilă și funcție de snooze, precum și un sleeptimer completează gama de funcții ale dispozitivului. Semnalul de trezire poate fi selectat – prin radio sau prin semnal sonor.

Informații de bază:Funcția Hands-free: hands-free practic prin BluetoothEasy conexiune: conectați tableta, smartphone-ul și PC-ul fără fir prin BluetoothUn sunet: Difuzoarele stereo și subwooferele oferă până la 10 ani de putere muzicală Totul la vedere: Iluminare luminoasă (9 LED-uri) pentru a ilumina suprafața de lucruEasy pentru a curăța:    Afișajul tactil poate fi șters cu ușurință în timpul și după gătit FinisajPerfect ajutor: temporizator practic de gătit și alarmă dublă ajutor la gătitFeatures:Versiune Bluetooth: 4.1BT profile: A2DP, AVRCP, HSPBoit range: până la 10 metri Putere de ieșire: 2.7 x 2 wați RMSImpedance: 4 ohmi Gama de frecvențe: 80 - 18.000 HzFM gamă de frecvențe: 87.5 - 108 MHzRDS funcții: sincronizarea timpului Memorie stație: 40 stații Alimentare: 220-240 V ~ | 50/60 Hz (5 V, 2 A)

Domeniul de aplicare al livrării:
1 x Dispozitiv
1 x Adaptor de alimentare
Material de fixare
Manual de utilizare în limba germană (alte limbi: engleză etc.)

Dimensiuni:Dimensiuni: aprox. 27 x 4,7 x 15 cm (WxHxD, cu dop)Greutate: aprox. 0,63 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.