FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Dino Surgeon Game Ultimate Game Pentru Copii & Adulți

40,45 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
50 bucăți
Țară
Regatul Unit
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
1 săptămână în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

TESTEAZĂ-ȚI NERVII - Acest joc de masă Slime Surgeon Dino Edition este suficient de simplu încât oricine se poate alătura. Alegeți o parte a corpului pentru a vă scoate dinozaurul prin simpla rotire a săgeții. Puteți ajuta la salvarea acestui dinozaur și la restabilirea sănătății depline prin îndepărtarea tuturor părților murdare ale corpului? Aveți grijă să nu-i faceți să tremure de frică. Ești afară dacă faci asta! Jucătorul cu cele mai multe părți ale corpului la final este câștigătorul.
UN CADOU SAU UN CADOU PERFECT - Pentru orice copil, acest joc de societate Dinosaur Slime Surgeon este cadoul ideal. De la ziua de naștere, Crăciun și chiar doar un tratament special, priviți cum ochii copiilor se luminează în timp ce deschid acest joc Slime Surgeon cu tematică dinozaur. Acest joc nu numai că oferă copiilor nenumărate ore de divertisment, dar încurajează și dezvoltarea timpurie a funcțiilor motorii la orice copil, de la coordonarea mână-ochi până la răbdarea lor.
CAIETUL PRODUSULUI - Include 1x masă de operație dinozaur, 10x părți ale corpului, 1x pensetă, 1x spinner și ouă de depozitare Slime pentru părțile corpului. Necesită 2x baterii AA (nu sunt incluse). Dimensiuni: Î3cm x L24cm x A17cm. Potrivit pentru vârsta de 3 ani și peste.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.