FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Înființăm un magazin de tip boutique sau de îmbrăcăminte - de unde să achiziționăm marfa?

Înființăm un magazin de tip boutique sau de îmbrăcăminte - de unde să achiziționăm marfa?

De unde să cumpărați articole de îmbrăcăminte cu ridicata de la producători greu accesibile, precum GAP, Banana Republic sau American Eagle?

Statele Unite - dacă doriți să importați îmbrăcăminte din SUA, aveți nevoie de o licență adecvată, care să confirme că producătorul nu va fi afectat. Obținerea acesteia nu este o problemă ușoară; o alternativă este deschiderea unui magazin cu haine din SUA, dar pentru această soluție avem nevoie și de acordul producătorului și nu toată lumea vrea să apară pe piața estică. În plus față de licență, suntem supuși unor taxe de 2% și TVA de 23%.

India - popularitatea culturii și stilului asiatic a crescut recent, ceea ce face posibilă profitarea din sortimentul asiatic. Importul de îmbrăcăminte din India este interesant, deoarece, la fel ca sortimentul chinezesc, îmbrăcămintea indiană este ieftină și profitabilă pentru import. În plus, este un produs foarte comercializabil; fascinația pentru culorile originale și designul unic este vândută în țară atât în ​​ceea ce privește îmbrăcămintea, încălțăminte, cât și mobilier și design interior.

Uniunea Europeana - importul de îmbrăcăminte din străinătate este una dintre cele mai populare modalități de a furniza buticuri și magazine de îmbrăcăminte din Europa. Aderarea multor țări la Uniunea Europeană a creat noi oportunități pentru antreprenori - importul de haine și încălțăminte din țările UE nu necesită permise speciale și, cel mai important, nu sunt supuse taxelor vamale. În plus, apropierea de țările europene permite aprovizionarea ușoară și rapidă a magazinelor și o alegere nelimitată de bunuri.

 

Desigur, piața largă de vânzări oferită de China sau India și prețurile tentante ale sortimentelor individuale constituie o adevărată concurență pentru piața europeană, dar totul depinde de antreprenor. Mărimea mărfurilor importate, cooperarea și varietatea sortimentului vor avea impactul final asupra alegerii furnizorului și a sortimentului final cu care vom începe comerțul.

Problemele de mai sus necesită clarificări suplimentare: dacă vom întreprinde noi înșine cooperarea cu un producător străin sau dacă o vom încredința persoanelor care se ocupă zilnic de acest tip de activitate. Merită să vă familiarizați cu lumea afacerilor și să găsiți importatorii potriviți care se vor ocupa de importul sortimentului dintr-o anumită țară, deoarece vor prelua toate obligațiile care ni s-ar impune: documentație, permise, transport adecvat etc.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.