FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

COVID-19. Efecte asupra comerțului cu ridicata și sfaturi din partea Merkandi

COVID-19, cunoscut și sub denumirea de coronavirus, este în prezent una dintre cele mai mari surprize ale anului și contribuie la scăderi semnificative ale profitului în multe companii, iar în unele industrii, chiar și la concedieri. Efectele negative ale unei pandemii se simt foarte mult din punct de vedere economic. Cum a afectat epidemia COVID-19 asupra situației en-gros generale?

Există o mulțime de haos informațional atât pe internet, cât și pe televizor. Mass-media concurează în furnizarea de informații deseori divergente. În timp ce virusul în sine este periculos mortal și nu ar trebui subestimat, închiderea depozitelor și problemele de livrare sunt destul de marginale. Comerțul cu ridicata este stabil și fără perturbări majore. Vom încerca să prezentăm întreaga situație în răspunsurile la întrebările frecvente.


Cum arată comerțul cu ridicata astăzi?

Restricțiile impuse de guvernele majorității țărilor din lume și deciziile unor companii pot afecta în două moduri în primul rând două aspecte de bază:

transport

În prezent, transportul are loc neschimbat. În ciuda restricțiilor impuse de diverse țări, transportul internațional se realizează în mod standard. Singurul inconvenient poate fi prelungit termenii de livrare din cauza controalelor la frontieră, dar se aplică numai la întârzieri mici și nu la incapacitatea de a finaliza comenzile. Prin urmare, nu există niciun motiv să vă faceți griji pentru transportul internațional de marfă.

comerț

În multe țări s-au impus restricții pentru diverse domenii de comerț și industrie. Centre comerciale, cafenele, magazine de îmbrăcăminte și alte astfel de companii nu operează și nu operează într-o măsură limitată. Ar trebui să vă faceți griji pentru asta? În opinia noastră, nu, pentru că acest lucru se aplică doar la câteva industrii, în timp ce restul funcționează neschimbat, iar unele înregistrează chiar și vânzări ridicate. În plus, suntem în stadiul ridicării unora dintre restricțiile impuse, motiv pentru care suntem mai aproape de a reveni la normalitate în fiecare zi.
În majoritatea cazurilor, angrosiștii operează neschimbat, deși acest lucru depinde în mare măsură de industria în care își desfășoară activitatea. Vânzătorii angrosiți au mai puține comenzi din cauza închiderilor magazinelor, dar încă funcționează. Prin urmare, nu există niciun motiv să vă faceți griji.

Echipa Merkandi și serviciul pentru clienți

Echipa Merkandi practică de la distanță 5 ani. Dispunem de echipamentele, instrumentele și cunoștințele necesare datorită cărora suntem capabili să oferim servicii la cel mai înalt nivel, fără dificultăți. În situația actuală, întreaga noastră echipă funcționează de la distanță și datorită profesionalismului nostru în această privință, această schimbare rămâne practic imperceptibilă pentru clienții noștri. Biroul nostru de servicii pentru clienți funcționează în mod normal, de luni până vineri, între 7:30 și 15:30 pe toate canalele de contact disponibile - Skype, telefon, chat live și e-mail. Vă rugăm să ne contactați.

Este un moment bun pentru a investi?

În situația actuală, multe companii renunță la investițiile lor de teama viitorului. Acest lucru este parțial de înțeles, deoarece nu este necesară depozitarea mărfurilor într-un magazin închis. Totuși, este un moment bun pentru a investi din mai multe motive:

  • Comerțul cu ridicata trebuie să răspundă întotdeauna în avans. Dacă restricțiile dintr-o anumită țară sunt eliminate într-o lună, antreprenorii trebuie să comande astăzi bunuri.
  • Am observat că mulți angrosiști ​​s-au adaptat deja la schimbările rapide. Aceștia și-au extins oferta cu necesități precum mănuși, măști, geluri dezinfectante și alte produse de protecție. În acest fel, acestea au redus la minimum efectele negative ale situației actuale cauzate de COVID-19, iar unii chiar au obținut rezultate record de vânzări.
  • Deși unele magazine staționare au fost închise și oamenilor li s-a interzis să plece de acasă, comerțul și industria încă funcționează. Numărul comenzilor online a crescut semnificativ, asigurând antreprenorilor continuitatea și stabilitatea companiilor lor.

Ce schimbări aduce o pandemie en-gros?

În primul rând, trebuie acordată atenție schimbării abordării oamenilor față de situația actuală. Economiile vor fi un pilon important pentru familii și companii. Aceasta înseamnă că, chiar și după ridicarea tuturor restricțiilor, cumpărăturile online vor fi în continuare cele mai populare. Prin urmare, în opinia noastră, vânzările online sunt în prezent cea mai bună direcție pentru dezvoltarea companiilor angro și cu amănuntul.
A doua schimbare importantă în viața socială este abordarea igienei, care în situația actuală a devenit și mai importantă. Prin urmare, produsele asociate acestuia realizează vânzări record. Cererea va scădea în urma unei pandemii, dar se presupune că bunurile de igienă și protecție personală vor atrage în continuare mult interes. Extinderea gamei de produse cu acest tip de produse poate avea efecte foarte pozitive. Cu toate acestea, trebuie amintit că piața va deveni foarte saturată în curând, motiv pentru care recomandăm investiții moderate și rezonabile.

Este un moment bun pentru a deschide un cont pe Merkandi?

În opinia noastră, acesta este un moment foarte bun, deoarece:

  • Contul Merkandi este valabil 12 luni și Merkandi se angajează să înceapă să-și numere valabilitatea de la sfârșitul pandemiei. Contactați-ne pentru a vă extinde validitatea contului.
  • Situația actuală este un moment bun pentru noi investiții. Aceasta se aplică atât căutării de noi oportunități de afaceri, cât și achiziționării de bunuri la prețuri mai mici. Situația actuală este favorabilă negocierilor privind prețurile.

în concluzie

Deși pandemia s-a răspândit puternic în unele țări, suntem în stadiul în care îl avem sub control. Guvernele oferă finanțare, multe țări au atins deja sau chiar au atins apogeul bolii, iar restricțiile impuse sunt ridicate una câte una. Deși întreaga situație ne va schimba viața de zi cu zi, comerțul cu ridicata va rămâne neschimbat. Prin urmare, în ciuda inconvenientelor minore, majoritatea angrosiștilor și angrosiștilor funcționează și vor funcționa neschimbate. Prin urmare, vă încurajăm să efectuați tranzacții, să căutați noi oportunități de afaceri și să vă dezvoltați afacerea cu ridicata. Între timp, vom încerca să vă menținem actualizați asupra situației actuale din întreaga industrie. Vă dorim multă sănătate, echipa Merkandi.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.