FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Afaceri automatizate

Afaceri automatizate

Când vă conduceți propria afacere, merită să acordați atenție progresului tehnologic din ce în ce mai rapid al lumii. Îmbunătățirea operațiunilor companiei poate aduce rezultate surprinzătoare și, astfel, ne va permite să ieșim în fața a o mie de companii.

Automatizarea este calea spre succes

Unul dintre elementele principale care ne vor permite să obținem succes în industria comerțului electronic este automatizarea tuturor activităților. O astfel de soluție nu numai că va oferi clientului cel mai bun și mai confortabil serviciu, dar va asigura și siguranța la locul de muncă. Automatizarea muncii este o activitate întreprinsă de tot mai multe companii, nu numai cele globale și imense, ci și cele locale și mult mai mici. Dacă doriți să vă automatizați afacerea, nu trebuie să schimbați complet structura muncii și a serviciilor. Introducute sistematic și secvențial, upgrade-urile vor aduce cu siguranță același efect și, în plus, vă vor permite să economisiți niște bani. Fondurile economisite dintr-o operațiune automatizată pot fi utilizate pentru o altă comoditate, care, la fel ca prima, va duce la o avalanșă de economii.

Sistem ERP vs sistem WMS

Cele mai populare sisteme de automatizare a muncii din industria comerțului electronic sunt cele legate de stocarea și completarea pachetelor. Acestea sunt mai strâns cunoscute sub numele de ERP (Enterprise Resource Planning) și WMS (Warehouse Management System). În cazul primelor, decidem asupra unui sistem mai extins care vizează managementul general al întreprinderii, în timp ce acesta din urmă este responsabil pentru controlul situației din hale și depozite. Sistemul ERP ne va permite să avem acces constant la informații, cum ar fi: cât stoc mai rămâne, unde sunt aprovizionările, care este situația financiară, etc. Celălalt dintre cele mai populare sisteme WMS va furniza informațiile necesare pentru localizarea produselor în depozit sau va controla livrarea împotriva comenzii.

Automatizare și robotică

O metodă de automatizare din ce în ce mai obișnuită în multe companii este utilizarea dronelor sau utilizarea roboților care înlocuiesc munca umană. Această activitate este direct legată de progresul tehnologic din ce în ce mai rapid, care permite crearea unui robot responsabil pentru toate tipurile de muncă care ar necesita resurse umane mari.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.