FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
20 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

TVA pe internet - modificări la TVA în comerțul online

TVA pe internet - modificări la TVA în comerțul online

De ceva timp, se vorbește mult despre modificările la TVA pentru comerțul online propuse de Comisia Europeană. Aceste schimbări se vor referi în cea mai mare parte la microîntreprinderi, așa-numitele start-up-uri și întreprinderile mici și mijlocii, dar ceea ce este important, clienții lor vor beneficia, de asemenea, de schimbări.

Decontare TVA - modificarea de bază se aplică decontărilor TVA: după introducerea modificărilor, antreprenorul va fi obligat să efectueze decontări trimestriale în țara finală a comerțului său internațional și nu ca înainte, în fiecare dintre țările în care au fost efectuate tranzacțiile . Această soluție este de a ajuta antreprenorii să economisească bani cheltuiți pentru TVA în fiecare țară de jurisdicție, dar și să economisească la gestionarea impozitelor de către asistenții internaționali. O îmbunătățire suplimentară va fi o platformă de internet pregătită special pentru gestionarea TVA-ului. Important, platforma este de a sprijini limba maternă a antreprenorului.

Limitarea fraudei TVA - unele modificări vor veni și în legătură cu înșelăciunea și taxele frauduloase ale TVA pentru bunurile din afara Uniunii Europene cu o valoare sub 22 Euro. Această soluție va contribui nu numai la marcarea corectă a expedițiilor străine și a valorii acestora, ci va asigura și confortul cumpărăturilor pentru clienții care au pierdut până acum bani din achiziționarea de mărfuri străine prin efectuarea unor taxe vamale suplimentare, etc.

Impozitare pe cuvinte scrise - modificările la TVA includ, de asemenea, modificări ale impozitării cuvântului scris, de asemenea, în forma sa electronică. Până în prezent, cel mai mic TVA se încasa la versiunile pe hârtie ale cărților și ale tuturor revistelor. Odată cu noua modificare, TVA ar fi redusă în cazul suporturilor electronice ale cuvântului scris, adică audio și cărți electronice. O astfel de situație ar plăcea cu siguranță nu numai comercianților de biblioteci, ci și multor „viermi de carte”.

Comerț în Marea Britanie - există încă un aspect important al modificărilor propuse. Antreprenorii care intenționează să opereze online în Marea Britanie vor fi acoperiți de noile reglementări. Primul este lipsa obligației de a locui pe teritoriul Regatului Unit în cazul comerțului online, iar al doilea este includerea legislației Uniunii Europene privind decontarea și plata TVA pentru serviciile și bunurile vândute în întreaga Uniune Europeană.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.