FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

O imagine bună se vinde!

O imagine bună se vinde!

Există mulți factori care determină atractivitatea unei oferte. Unele dintre ele sunt dependente de noi, altele nu. Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le facem pentru a spori atractivitatea anunțului este îmbunătățirea laturii sale vizuale prin procesarea imaginilor produselor. Trebuie să vă amintiți că fotografia este cea care concentrează atenția cumpărătorului, indiferent de platforma de tranzacționare pe care o utilizați. Dacă doriți ca cumpărătorii să se familiarizeze cu ofertele DUMNEAVOASTRĂ, ceea ce trebuie să faceți este să aveți grijă de conținutul lor grafic. În partea următoare a acestui ghid, veți afla că durează destul de puțin timp și nu necesită multă muncă din partea dvs.

NU ADAUGĂ imagini care sunt:

Mic - o imagine de 50x50 pixeli nu reprezintă absolut nimic, este neclară și, după mărire, pare doar îngrozitoare. Rețineți că imaginea principală este mărită pentru a se potrivi dimensiunii miniaturii de 290x290.

Neclar - dacă nu puteți vedea multe în ea, nici cumpărătorul nu va vedea multe.

Decupat - partea principală a imaginii ar trebui să fie dedicată produselor pe care le oferiți. Dacă fotografia afișează în mare parte depozitul dvs., vă sugerăm să o setați ca fotografie a companiei dvs. în secțiunea Date pentru angrosisti, Informații suplimentare, din Contul meu. [https://merkandi.co.uk/dashboard/wholesales/additional/] și realizarea a câteva fotografii noi ale produsului pe care îl vindeți.

ADĂUGAȚI imagini care sunt:

La rezoluție înaltă - amintiți-vă că imaginea principală este mărită pentru a se potrivi dimensiunii miniaturii de 290x290. Cu cât produsul arată mai bine în miniatură, cu atât este mai probabil ca produsul dvs. să atragă potențiali cumpărători.

Clear - se aplică nu numai produsului, ci și pachetului, paletului și titlurilor de transport. De asemenea, este important să expuneți orice defecte și daune pe care le au bunurile. Datorită acestui fapt, veți evita problemele și neînțelegerile inutile cu cumpărătorii.

Reprezentarea produsului, nu a celor din jur - o ofertă de vânzare trebuie să conțină o imagine care să se concentreze asupra produselor oferite.

Cum puteți procesa cu ușurință imaginile?

O aplicație pentru smartphone - indiferent de sistemul de operare utilizat de telefonul dvs., aveți întotdeauna acces la câteva funcții de bază de procesare a fotografiilor ale aplicației instalate implicit pe dispozitivul dvs.

Pixlr (https://pixlr.com/) - o aplicație grafică gratuită care vă poate ajuta să procesați imaginile. Acesta rulează într-un browser web, deci este suficient să înregistrați un cont gratuit pe site-ul web, către care am furnizat un link mai sus.

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - un software gratuit pentru prelucrarea de bază a fotografiilor, inclusiv caracteristici de schimbare a formatului, de ascuțire și decupare.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.